Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2019

Plus Size Model siger hendes 'sundere-ser' før billedet er super vildledende

Australske plusstørrelsesmodel La'Tecia Thomas er meget åbenlyst på sociale medier. Hun sender ofte inspirerende meddelelser til hendes mere end 350.000 tilhængere om kroppens accept og elsker dig selv, hvor du er nu, ikke hvor du tror, ​​du burde være. I et indlæg, der viser en før og efter, hvordan modellen plejede at se ud, da hun var meget tyndere, sammenlignet med hendes nu rounder, kurvier fysik, afslørede hun, at tingene ikke altid er, hvordan de ser ud og "de heather-looking "Billedet af hendes svelte-ramme var faktisk slet ikke sundt.

Du kan også lide: Sports Illustrated Debuts Curviest Model Yet, Belly Rolls and All

"Jeg husker, hvor ulykkelig jeg var i billedet til venstre, jeg ville bedrage bestemte dele af min krop - især min bum / lår, fordi det var og er den hårdeste del af min krop at tabe," skrev hun i billedteksten. "Jeg havde så mange usikkerheder, jeg sammenlignede mig med andre kvinder, og jeg manglede tillid."

Den 5'9 curvy stunner siger, at selv om det kan virke som om hendes tidligere stramme, tonede krop automatisk betød, at hun var i bedre form, er hun uenig. For hende at være i god sundhed betyder at have en god balance i både sind og krop, og det er noget, der manglede, da hun fulgte en streng kost og streng træningsplan for at kunne konkurrere i bikini-konkurrencer. "Din mental sundhed er lige så vigtig som din fysiske," skrev Thomas. "... Jeg siger ikke, det er okay at være inaktiv og lave usunde valg, jeg synes det handler om at finde balance, lytte til din krop, du ved hvad der er bedst for det."

På ingen måde betyder Thomas 'curvier "efter" foto lig med manglende motion. Modellen har været meget vokal om hendes kærlighed til at træne og har delte detaljer om hendes fitnessregime for at bevise onlineskader, at bare fordi hun er tyk betyder det ikke, at hun ikke passer. "Jeg havde nogen at sige til mig," hvorfor går du i gymnastiksalen, hvis du ikke vil tabe sig? Hvad er meningen, 'For mig er det flere ting, jeg elsker træning, ren og enkel - det hjælper mig med at rydde mit sind. Styrketræning øger knogletætheden og reducerer risikoen for osteo [porose], som er noget i min familie, så jeg holder mig på toppen af ​​det ved at løfte vægte. Jeg kan også godt lide at flytte min krop. Det er vigtigt at være aktiv, bare fordi jeg er komfortabel med min vægt, og hvordan jeg ser, betyder det ikke, at jeg bør se bort fra at være aktiv. "