Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2019

Den præcise metode Huda Kattan bruger til smeltefuld hendes makeup

Hvis du vil tage nogens ord om, hvordan du stopper din sminke fra at smelte lige fra dit ansigt i rekordhøje temperaturer, er det Huda Kattan. Skønhedsbloggeren slog makeup mogul liv i Dubai, hvor det tropiske ørkenklima kan forårsage øjeblikkelige sminke i sminke. Hun for nylig delte sin go-to teknik for at holde hendes makeup ser frisk og fast på plads ved hjælp af hendes nye favorit go-to produkt.

Du kan også lide: Sandbagging Technique er nøglen til smudge-proof, crease-fri makeup

Taler med Vogue Indien siger bloggeren, at det hele handler om indstillingspulveret. "Exfoliate, fugt, prime, sæt, sæt og sæt igen! Nøglen til at forblive fejlfri investerer i et godt pulver-det sparer dig tid, stress og penge i touch-ups, "siger hun. For så vidt som hvilket pulver hun når til, indrømmer Kattan, at selvom hun er afhængig af en kultklassiker, er der et nyt allstjernespulver, der har hjulpet hende til at gøre sin teknik perfekt. "Laura Merciers Secret Brightening Powder eller Translucent Loose Setting Powders er ikoniske af en grund - de arbejder bare - men Kat Von D's Brightening Powders er mine nye favoritter."

Ved hjælp af farvekorrigerende pulvere afslører hun, at hun har tilføjet et par ekstra trin til processen med "bagning." "... mit trick er at bage med forskellige pulvere i forskellige områder: Det er næsten som at jeg konturerer og farvekorrigerer med gennemsigtige pulvere" siger kattan "Jeg bruger et mikrofint ferskenfarvet pulver under mine øjne (hvor make-up og concealers har tendens til at falde) og på min T-zone-jo finere pulver, desto mindre sandsynligt er det at sidde i folder og definere rynker. Jeg bruger et gyldent / gule tonet gennemsigtigt pulver overalt og en mørkere på panden og kinderne. Jeg slutter med en indstillingsspray for at sikre, at min makeup ikke springer. "