Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2019

4 Ab øvelser, der er en fuldstændig tidsforstyrrelse

Ingen overraskelse her, men på vej til gym kan føles som en opgave. Krævende job, syltetøjsplaner, og bare regelmæssige, daglige aktiviteter kan alvorligt forhindre din evne til at passe i en træning. Men når du kan Find den ekstra time at presse i nogle gym tid, du vil sørge for at få det bedste ud af det. Og med bikinisæson lige rundt om hjørnet betyder det sandsynligvis, at mindst halvdelen af ​​tiden du bruger på gymnastiksalen, bruges til at gøre hvad der føles som endeløs ab arbejde. Så vi talte med Ngo Okafor, celebrity træner og grundlægger af fitnessapp FitMatch, for at fastslå hvilke abdominale øvelser, der ikke giver dig de resultater, du leder efter.

Du kan også lide: Hvordan 7 berømtheder over 40 vedligeholder deres bedste krop nogensinde

Dumbbell Side Bends "Det er meget nemt at udføre denne øvelse med dårlig teknik, hvilket gør det farligt for rygsøjlen", forklarer Okafor, der henviser til øvelsesbevægelsen, hvor du holder en håndvægt i hånden mens du står op og bøjer i din talje . "Den gennemsnitlige gym goer ved ikke, hvordan man stabiliserer deres kuffert og holder ryggen i neutral position, hvilket er nødvendigt for at udføre denne øvelse. Ud over at potentielt forårsage strukturelle traumer har denne øvelse tendens til at gøre bagagerummet voldsomt, hvilket ikke er attraktivt. "

Timed Plank Afhængigt af hvilken slags abs du håber at opnå, holder din krop op i en pladelignende stilling - bedre kendt som plankøvelsen - leverer ikke altid resultater. "Timed planker vil give dig bedre kernestyrke og stabilitet, men de vil ikke rive din abs," siger Okafor. "Det primære problem med den traditionelle plank er manglen på dyb kerneaktivering over en længere periode. Desuden var mavemusklerne ikke beregnet til at isolere i længere tid. "For at få det mejslede udseende på maven, skal både dybe og overfladiske muskler i kernen være involveret med maksimal kraft gentagne gange over tid. Desværre gør planker bare ikke det, så definerede ab muskler vil ikke udvikle sig fra denne øvelse.

Du kan også lide: 4 rigtige kvinder Del de sunde vaner, der hjalp dem, taber 20 + pund

Ab-rollen I teorien er ab-rullen (som det hjul, du bruger ved at rulle fremad i en pseudo-plankposition og derefter bagud mod dine bøjede knæ), en stor hjemme-enhed til at styrke din kerne, dog Okafor er ikke enig "Denne populære maskine, der er skabt til ab-træning, tillader faktisk ikke en dyb sammentrækning i abdominale muskler, hvilket er nødvendigt for at de kan vokse," siger han. "Når de fleste bruger ab-rullen, trækker de sig op og frem med deres arme og ikke deres ab muskler, hvilket gør denne maskine ubrugelig."

Twisting Ab Machine "Denne øvelse er farlig på grund af den unaturlige vridning, det tvinger din torso til at skabe," forklarer Okafor. "De fleste mennesker ved ikke, hvordan man stabiliserer deres kuffert, før de tilføjer en unaturlig vridningsbevægelse, at denne maskine tvinger din torso til at oprette ved lændehvirvelsøjlen." Fordi lændehvirvelsøjlen er et naturligt stabilt område, der ikke er anatomisk betød at dreje, risikerer du nedre rygsskader, når du bruger denne træningsmaskine.