Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2019

Hvad enhver Brunette med højdepunkter skal bruge i stedet for lilla shampoo

Da jeg fik min balayage rørt op i den forløbne weekend, spurgte min farvelæger mig om jeg brugte en blå shampoo for at holde kobberstonerne, jeg beder altid hende om at undgå ud af mit mørkebrune hår. Noget forvirret, jeg fortalte hende, at jeg ikke var, men at jeg brugte en lilla shampoo, hver gang jeg vaskede. "Det vil ikke gøre meget for dig," sagde hun og forklarede, at tonerne violet shampoo virkelig hjælper, er lyse blondiner eller fulde hoveder af lys nuancer. Som hun talte, i ægte redaktør mode, lavede jeg en note i min telefon for at sende en af ​​mine go-to-celebrity colorists til at få et indblik i hvad begrebet handlede om (og løb til at gribe en flaske blå shampoo til min bruser, naturligvis).

Da min telefon buzzed med en ny email fra Chad Kenyon, var farvelisten til berømtheder som Abigail Spencer, Kirbie Johnson og Elizabeth Moss, alt hvad min farvelist sagde, og jeg kunne ikke tro, det tog tømmer mindst fem flasker lilla shampoo, før jeg begyndte lærer så meget om, hvordan jeg rent faktisk skal behandle kobbertonerne i mine tråde. Kenyon forklarede, at farven på den shampoo, du skal bruge direkte, korrelerer med hårets underliggende pigment, som din farvelist allerede ved rigtigt, når du sidder i deres stol - alt du skal gøre er at spørge.

Du kan også lide: De 6 bedste tørre shampoo til brunetter

"Vi har alle et naturligt underliggende pigment under vores" synlige "hårfarve," forklarede han og tilføjede, at disse toner er røde, kobber / orange og guld / gul. "Tænk på den første farve, dit hår bliver til, når blegemiddel påføres det - det er dit underliggende pigment." Ifølge Kenyon vil mørke brunetter og dem med sort hår normalt have røde toner, mellemstore og mørke brunetter vil have orange eller kobbertoner, og mørke til lysblondiner vil have gul eller guld (også kendt som "brassy") undertoner.

Når det underliggende pigment er etableret, lagde Kenyon den meget grundlæggende toning (eller "neutraliserende") vejledning til at følge for at afbryde disse uønskede nuancer og få dine tråde tilbage til den blege farve du gik til salonen, der søgte: Blå annullerer orange / kobber, grøn annullerer rødt og violet annullerer gul / guld. Hvordan virker alt dette? Det er enkelt, når du hører det forklaret: "På farvehjulet er farverne, der er direkte overfor hinanden, kaldet" komplementære farver "(gul er modsat violet, blå er på tværs fra orange og grøn er direkte overfor rødt) han forklarede mig. Enkelt sagt, komplementære farver annullerer hinanden, hvilket er vigtigt at huske, når det kommer tid til at behandle tonerne hjemme.

Baseret på hvilken nuance dine låse har levet under dem - fordi vi alle har et billede af vores nyblegede tråde, der ser tilbage på spejlet hos os, håber det ikke er den faktiske farve det bliver - det er afgørende at købe den rigtige shampoo til det (tag det fra mig!). Hvis du er en brunette med kobber eller orange toner kigger igennem, så prøv en blå shampoo, som Joico Color Balance Blue Shampoo ($ 16), for at holde dine lette lås i spidsform. Til blondiner med uønsket brassiness eller hårde gule toner elsker Kenyon at bruge Kevin Murphy's BLONDE.ANGEL.WASH ($ 55), mens unikke produkter som Color Wows Brass Banned Mousse ($ 24) kommer i en krøllefarve til at bekæmpe uønskede rødlige brassete toner i brunetter, mens du stil.

Mens du bliver stille i salonstolen, kan det være en stigende tendens, farvestoffer er virkelig et væld af viden, hvis du bare lytter til, hvad de skal sige - dit hår (især brunetter, nu!) Vil takke dig.