Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2019

Denne Buildup Buster vil afmontere dit hår til din reneste følelse nogensinde

Hvis vi har hørt det en gang, har vi hørt det tusind gange. Håret på dit hoved - såvel som din hovedbund - skal rengøres af al den olie, døde hud og produktopbygning, der bor der. Hvis ikke, vil de gode hårdage du ønsker, være få og langt imellem.

Der er sandsynligvis mere afgiftende og præcisering af hårprodukter på markedet, end du nogensinde kunne forestille dig. Og få os ikke forkert, mange af dem arbejder - og godt. Men ingen af ​​dem implementerer kraften i micellært vand som det nye DevaCurl Buildup Buster ($ 28) gør, som virker som et dybt afklarende hårrensemiddel minus de hårde sulfater og overfladeaktive stoffer, der kan strippe farve og efterlade håret og ser tørt ud.

Du kan også lide: 16 ting du ikke ved, falder din hårfarve

Du kan måske vide micellært vand fra dine skønhedsprodukter, specielt dine rensemidler. Omfattende små molekyler i en vandbase indeholder micellære farvande rensemidler, som forsigtigt nedbryder snavs, olie og alle de andre ubehagelige ting, der lever på din hud. Når det påføres huden med en bomuldsbold i en fejende bevægelse, fælder vandet snavs og løfter det af. Rensningsevner til side, micellære farvande kræver ikke nogen skylning overhovedet (et plus for dem der er seriøse om at bevare vand). Og nu har de lavet sig ind i hårplejearenaen.

Som Bari Strohmenger forklarer Senior Product Development Manager i DevaCurl, at "Buildup Buster bruger den samme micellære teknologi som rensemidler til at fjerne fjernelse i håret (især krøllet hår, som er brandets primære fokus)." Vi kiggede på hudpleje til inspiration for at dybe, men forsigtigt rense, og micellære farvande holdes popping op, "siger hun." Det var den perfekte løsning, fordi vi vidste, at vi havde brug for at skabe et stærkt rensende produkt, der virkelig slap af opbygning, men det var nødvendigt at være blid nok, så det ikke ville nedbryde fugt og ville holde kuglerne deres bedste. Micellar er mild for huden, og vi kunne ikke vente med at se, hvordan det fungerede på hår. "

Skift dit almindelige shampoo til det og brug det på de dage, hvor dit hår ikke vil gøre meget af noget, eller når det begynder at føle sig svækket på grund af for meget produktopbygning. Rensningsserummet, som er en første på hårplejemarkedet, er et ikke-lavt skumrensemiddel, som bogstaveligt talt fjerner alt, der dækker dine tråde uden at fjerne hårets hårdt tiltrængte fugt. Ud over at prale af rensende kraft i micellært vand, tæller Buildup Buster også Abyssinian frøolie, jojoba estere og ærteprotein som nøgle ingredienser, som giver mega fugt. "Det giver krøller mulighed for at se og føle deres bedste, når hele opbygningen er fjernet. Fugt er opretholdt, så alt hvad du er tilbage med er defineret, frizz-fri bouncy krøller. "