Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2019

En ny undersøgelse afslører målene for en perfekt pout

Læberne til Kylie Jenner og Angelina Jolie er et emne af samtale af en grund. Med utallige berømtheder, der vælger læbeinjektioner og forskellige plumpers tilgængelige på markedet, er det ingen overraskelse, at nogen endelig stillede spørgsmålet "Hvad er den ideelle læbestørrelse?" Til hvilken nu har vi et svar.

En undersøgelse udgivet på JAMA-netværket undersøgte og konkluderede, hvad de "mest attraktive" læbe målinger er for hvide kvinder. Efter opmåling af mere end 570 personer i tre faser var forskerne i stand til at måle de ideelle lipmålinger ved at undersøge det samlede overfladeareal, forholdet mellem overlæbe og underlæbe og den lineære dimension af læberne i forhold til den nederste tredjedel af ansigtet.

Du kan også lide: Den bedste makeup at bære, hvis du har haft noget 'gjort'

I første fase blev deltagerne vist digitale billeder af 20 hvide kvinder, der hver morphed i fem forskellige lip overflader. Så rangerede 150 personer disse 100 billeder på deres attraktivitet. I fase to blev der skabt kun fire variationer af hvert ansigt med de 15 mest attraktive overfladearealer fra første fase. Når de 60 ansigter blev oprettet, rangerede 428 personer dem. I fase tre blev overfladen af ​​læber fra ansigterne anset for mest attraktive brugt til at bestemme det samlede læbeoverfladeareal i forhold til den nedre tredjedel af overfladen.

Når alt blev beregnet, viste resultaterne, at den ideelle størrelse er en stigning i lipoverfladen med 53,5 procent, et forhold på 1: 2 øverste til underlæbe, og underlæben udgør 9,6 procent af den nederste tredjedel af ansigtet.

"I min erfaring karakteriserer den øverste lys læbe det aldrende kvindelige ansigt," forklarer Dover, OH, plastikkirurg David Hartman, MD. "Da vi alder, taber overlæben uforholdsmæssigt volumen, og taber ungdommens overlæbekurver." Han bemærker også, at kvinder i deres 30'erne til 40'erne ser efter lige forbedringer på både over- og underlæbe, mens klienter i deres 40'erne til 60'erne ser bedst ud med de fleste forbedringer på overlæben.

Du kan også lide: Survey siger: Denne Celeb har det smukkeste ansigt

Generelt blev disse fund undersøgt og opdaget for at give plastikkirurger og deres hvide kvindelige patienter en generel retningslinje for lipforstørrelse. "Vi fortaler for bevarelse af det naturlige forhold eller at opnå et forhold mellem to og to i lipforstærkningsprocedurer, samtidig med at den overfyldte overlæbe ser ofte set blandt berømtheder", konkluderede forfatterne.

Hartman bemærker dog, at alle har forskellige præferencer. "Den anden virkelighed, som jeg finder særligt sand med læber, er, at den er meget personlig præference drevet." Det er overraskende, at mange andre hudlæger er enige om, at disse resultater ikke er de bedste at følge for hver patient, der søger at få læbefyldstoffer. New York dermatolog Neil Sadick, MD, siger, at forholdet fra top til bund læber varierer pr. Person og er ikke et enkelt enkelt nøjagtigt fund, hvilket gør det vigtigt at behandle hver patients læber anderledes end sidstnævnte.

Så mens disse fund er nyttige til at danne grundlag for læger, er den perfekte pout virkelig, uanset hvad du vil have det.