Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2019

2 Drugstore Products Hailey Baldwin Holder Altid i Hendes Pung

Berømtheder er privilegerede, når det kommer til deres skønhedsrutiner. Ikke alene har de adgang til nogle af de bedste hudpleje fagfolk i virksomheden, men de er også sendt nogle temmelig dyre skønheds swag for ledig. Men bare fordi de er oversvømmet med pricy produkter, betyder det ikke, at de ikke elsker et godt apotek, der finder sted nu og da. Så vi spurgte model Hailey Baldwin for hendes apotek favoritter, og hendes svar kan overraske dig.

"Jeg handler om Neutrogena Makeup Wipes ($ 7) -Det er altid med mig," sagde Baldwin udelukkende NewBeauty backstage på Zadig og Voltaire modeshow i New York. I betragtning af makeupen, som blev sponsoreret af Shiseido i denne sæson, inkluderede en tykk eyeliner (kommer ud i august 2017), sagde Baldwin, at hun prioriterer at holde makeup-fjerne kluterne på hende for imellem shows.

"Jeg elsker også kakaosmørolie fra Palmers," tilføjede Baldwin. "Jeg bruger det i mit hår, på min hud og over hele kroppen." Fordi god hudpleje får en helt ny betydning i New York Fashion Week, vil vi helt sikkert sige, at hendes valg er førsteklasses. Palmerens mærke blev grundlagt for 160 år siden, og det er et hårdt valg at slå, når det kommer til beroligende hud efter udsættelse for koldt vejr.

Du kan også lide: The At-Home Treatment Supermodel Miranda Kerr gør hver morgen til strammere hud

Se videoen: MY FAVORITE DRUGSTORE MAKEUP PRODUCTS (Oktober 2019).