Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2019

Brug af en flaskehætte kan være nøglen til det perfekte røgfyldte øje

Lige når det ser ud til, at alle usædvanlige skønhedshack allerede har fundet sted, tjener sociale medier endnu en mærkelig vej til dit makeupspil. Denne gang gav skønhedsbloggeren Juliana Leme (@julianaleme) hendes 57,4K Instagram tilhængere en vejledning til at bruge en Coca-Cola-flaskehætte som en måde at skabe det perfekte, røgfyldte øje på.

I videoen, som allerede har mere end 47K synspunkter, placerer Leme en flaskehætte over hendes lukkede øje og børster på øjenskygge langs den afrundede kant med det formål at skabe en mere defineret snit. Derefter fjerner hun hætten fra hendes øje og afslører en perfekt skyggefuld krøll i processen - og haner på en anden øjenskygge farve langs hendes øjenlåg. Slutresultatet? Et røget øje uden noget mørkere pigment fra krøllen springer på låget og holder alt præcist, hvor det skal være.

Som travlhed påpeger, at denne teknik sikrer, at begge øjne har en jævnt nedsat crease, fordi det giver dig mulighed for at have total kontrol over farveplacering. Pro tip: Sørg for at vaske flaskehættene grundigt før og efter brug.

Vi har nået til Leme for kommentar og vil opdatere, når vi har hørt tilbage.

Du kan også lide: Er denne Gross-Looking Foundation Technique hemmeligheden til fejlfri hud?