Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2019

10 tegn, du har lige fået Bad Botox

Når neuromodulatorer-Botox Cosmetic, Dysport og Xeomin-gøres lige ved den rigtige person, er de fantastiske; når det er gjort forkert, ja, det er en slags no-brainer, at det ikke er det bedste udseende. "Bad Botox" eller overdreven Botox er en stor bekymring i disse dage, "siger Santa Monica, CA, dermatolog Karyn Grossman, MD. "Mange mennesker ser på overfylte og overfrostede mennesker i medierne og er bange for, at de også får det udseende. Neuromodulatorer er blevet meget populære på grund af deres lette injektion. Men bare fordi det er let at injicere, betyder det ikke, at det er let at injicere godt. "

Sign 1: Du fik ikke den rigtige aftale. Til at begynde med - og vi kan ikke understrege det nok - du bør kun gå til en bestyrelsescertificeret plastikkirurg, ansigtslæge eller dermatolog for at få nogen form for injicerbar udført. Desuden siger Troy, MI, plastikkirurg Anthony Youn, MD, at han anbefaler at spørge din udbyder, hvor neuromodulatoren er fra eller gør en hurtig søgning online, hvis du er i tvivl. "Spørg om Botox blev købt direkte fra Allergan i USA. Dette er virkelig det vigtigste spørgsmål. Du kan også gå online for at se, om udbyderen er opført på Allergans websted for officielle Botox-udbydere. "

Tegn 2: Eller du gik også for "god af en aftale." Dr. Grossman anbefaler at være forsigtig med "specials", der synes for godt til at være sandt, fordi de sandsynligvis ikke er legitime. "Måske brugeren ikke bruger mærkevarer - husk kiropraktoren i Florida, som sendte folk til ICU injicerende boot-ben-produkt importeret fra Kina? Rabatter er typisk et tegn på, at injektorerne bruger en protokol til behandling af tæpper til alle. "

Du kan også lide: 4 In-Office-procedurer for hud så godt, du behøver ikke makeup

Tegn 3: Din læge gik med en "skabelon." Denne er lidt vanskelig, men der er måder at undgå. "Neuromodulatorer, fyldstoffer, lasere og kirurgi, har en videnskab og en kunst," siger Dr. Grossman. "Desværre går mange mennesker til eftermiddagskurser, hvor de får en skabelon og lærer at injicere for at matche skabelonen. Det virker, men det fryser / lammer musklerne og tager ikke højde for individets unikke egenskaber eller muskelmønstre. Således kommer alle ud og ser frosne og maskeagtig ud. "Så hvordan kan du undgå det? "Det bedste sted at gøre før man får indsprøjtninger er at se på personer, der er blevet behandlet af den praktiserende læge. Har de det udseende, du skal til? Er de mere naturlige eller mere frosne? "

Tegn 4: Din læge tog ikke hensyn til dig. En anden nikker til der er ikke en "one-size-all" når det kommer til neuromodulatorer, siger Dr. Grossman, at din injektor skal se på dit ansigt, analysere dine muskelbevægelser og styrker. "Spørg han / hun dig om, hvordan du vil se? Spørg han / hun de effekter / resultater, du ønsker? Det er alle vigtige spørgsmål. "

Tegn 5: Du ser ikke naturligt ud mens du hviler - eller mens du bevæger dig. "Ikke ser naturligt ud" er en vag term, men Scottsdale, AZ, ansigts plastikkirurg Kelly Bomer, MD, bryder det ned med hensyn til neuromodulatorer: "Min definition af 'Bad Botox' er et resultat, der ser onaturligt i ro eller under bevægelse . Det er vigtigt at spørge om at bevare den naturlige bevægelse af pannehøjde, når man aktivt hæver panden og normal kindhøjelsen, når den smiler. Et almindeligt 'Bad Botox' resultat er 'Spock Brow''en, hvor halen af ​​panden er unaturlig høj og spiked og den mediale pande er unaturlig lav. Og for kropsfødderområdet, hvis Botox injiceres i et mønster, der sænker kindens højde, kan man få et kig på hule øjne og chipmunk kinder. "

Du vil måske også syntes om: Jeg havde Dysport injiceret i min kæbe for at lindre smerter og det fungerede

Tegn 6: Der er noget helt anderledes end dine browsere. I en anden nikkelse til pande ligningen peger Dr. Bomer på, at hvis din laterale pande hæver på pandehøjen, opdrætter naturligt før Botox Cosmetic, og hvis panden bliver injiceret, er der ingen injektioner i panden over den laterale pande, så vil det føre til "Spock Brow." "Ikke hver pande løfter naturligt sideværts, så ikke alle ansigter kræver lateral pandeinjektion for at opretholde et naturligt udseende. Hvis dine øjne ser hule ud inden Botox, er det nyttigt ikke at have indsprøjtninger øverst på kinden / siden af ​​øjet, da dette vil hule øjnene mere og skubbe kinden ud unaturligt, når man smiler. Det er bedst at holde injektionen på det laterale øje og over for at hæve pandenes pande uden at tabe kinden. "

Tegn 7: Pludselig har du et "mundspørgsmål." Dr. Grossman er enig i, at browsere kan være et hovedområde, der viser sig, når noget ikke er rigtigt, ligesom munden. "Hvis dine øjenbryn er faldet i dine øjenvipper, ser du ud til at du auditionerer til det næste Star Trek, eller din mund er hængende, har du haft 'Bad Botox'. Disse er elendige ting, der kan ske ved forkert eller overdosering af neuromodulatorer. De er ikke permanente, men kan være svækkende, mens du har dem. "

Tegn 8: Du har en bivirkning. Dr. Youn siger, at enhver bivirkning eller om bivirkning-syn ændrer sig, øger smerte, øger hævelse mv. - beder dig om at kontakte din læge for at sikre, at alt er i orden.

Du vil måske også syntes om: Dekodet: Alt du nogensinde har ønsket at vide om Botox Versus Fillers

Sign 9: Du ser ikke forskel. "Der er dårlige bivirkninger, som dem, der er nævnt ovenfor, eller Botox virker bare ikke [rynkerne er uændrede en uge senere] er også tegn på, at hvad du fik, er muligvis ikke, hvad du troede," siger Dr. Youn, men det er vigtigt at huske at du ikke kan se et resultat med det samme. "Botox tager omkring 7 til 14 dage, for de fleste mennesker har den fulde effekt efter en Botox injektion. Hos nogle patienter kan det tage op til tre uger, siger Dr. Bomer. "Fordi der er en tidsperiode i kroppen for Botox's handling for at slappe af musklerne, er det nødvendigt at vente, indtil Botox har taget sin fulde effekt for at forstå, om der havde været en tung hånd. Det er svært at vide straks efter en injektion, hvis der vil være et unaturligt udseende. "

Tegn 10: Du har faktisk nye linjer dannes. Ja, Dr. Grossman siger, at dette kan ske. "Når et område er frosset for hårdt, kan du se nye linjer dannes." Den gode nyhed: "Hvis din udbyder har været tungt overdraget, vil den efterhånden gå væk. Desværre jo tungere hånden er, desto længere vil den tage. Langsigtet brug af store mængder neuromodulatorer - især i overfladen - kan føre til atrofi af musklerne over tid. Du kan sige, at det er 'godt', og at du vil have brug for mindre Botox i fremtiden, men det er det ikke. Atrofi forårsager faktisk dit ansigt til alder på grund af tab af volumen af ​​musklerne. Vi ser nu kvinder med glatte skinnende tynde panden med nederste flader, der er fulde af rynker. "