Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2019

Er nyhedsankre tilskyndet til kirurgisk at ændre deres udseende for at opfylde en bestemt standard?

Har du nogensinde overvåget de lokale nyheder og troede, at ankeret lignede et andet anker, du tidligere har set på et andet netværk? I så fald er du sandsynligvis ikke for langt væk. Som rapporteret af RACKED er der et fælles udseende, som mange nyhedsproducenter har anmodet om for deres ankre: et "autentisk" look uden "distraherende" egenskaber.

Du kan også lide: 4 måder at få din bedste profil

I dette tilfælde var Mark (hans navn ændret af RACKED for historien) en college sophomore og praktikant på en lokal tv-station i en mellemstor by i syd. Til sin overraskelse (og chok) fortalte hans chef ham at overveje plastikkirurgi, fordi hans ører stakkede for meget.

"En af de første ting han sagde var," Åh, dine ører er en stor distraktion. Du bør tænke på at få dem til at spinde tilbage. ' Han sagde det til mig, at det ikke var andet. Jeg tror, ​​at når nogen fortæller dig at ændre din krop sådan, forventer du, at det bliver en seriøs samtale. Men han var så afslappet over det. "

Den uklare karakter af denne "rådgivning" er, hvad der spekulerer på, at dette er en temmelig almindelig begivenhed i nyhedsverdenen. Vi ved også, at producenter regelmæssigt ansætter billedbusser til at afveje på hvert ankers udseende fra deres ansigtsegenskaber og makeup til deres hår og tøj. Ledere kritiserer konstant deres medarbejders fremtrædelser for at sikre, at deres station har konkurrencemæssig fordel. Nogle gange, som i Marks tilfælde, går det så langt som at antyde, at ankeret får plastikkirurgi til at rette op på en funktion, der skiller sig ud for meget og afledes betragterens opmærksomhed.

Du kan også lide: De 13 Celebs, som alle gerne vil se ud

"Jeg foretager ofte konsultationer med nyhedsankere og folk i nyhedsbranchen på tværs af lokale, nationale og internationale forretninger", siger New York plastikkirurg Douglas Monasebian, MD. "Deres personligheder er normalt varme og deres fysiske træk skal matche." Standard "udseende er normalt mejslede træk, fint hår og smukke tænder - ingen synlige accenter."

Dr. Monasebian siger, at manglende hud- og ansigtsegenskaber, der ikke er forholdsmæssige (store næser, små læber, store ører) er nogle af de mest almindelige ting, der betegnes som en "distraktion" i nyhedsverdenen. Lokale tv-nyhedsstationer gennemfører endog fokusgruppeforskning for at få et indblik i seerne og deres præferencer, herunder tanker om ankerets hår, makeup og garderobe.

New York-plastikkirurg Lee Ann Klausner, MD, er enig i, at tiltrækningskraft og proportionalitet er i høj efterspørgsel, men siger, at der er langt større etnisk mangfoldighed i branchen end den typiske blondhårede blåøyede lokale ankerkvinde. "For eksempel er der en mandlig lokal nyheds reporter i New York, der bærer dreadlocks. Der er en kvindelig lokal nyhedsmaskine, der har en retro 80-årig punkish frisure. Jeg synes, det er noget nyt, vi ser, der viser en vis interesse for at bryde fra det "standard" udseende. "