Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2019

At gøre dette på arbejdspladsen kunne blive ældre dig i otte år

Du har sikkert hørt boret, hvis dit job indebærer at du sidder ved et skrivebord hele dagen: Stå op, stræk, bevæg dig rundt så ofte og gør bare noget, der tager dig ud af den "hunched up" position. Temmelig simpelt i teorien, men hvis du stadig ikke får det til at ske, vil denne nyhed få dig til at køre en middagmaraton.

Som først offentliggjort i Solen og rapporteret af New York Post Forskere fra University of California San Diego School of Medicine har i dag konstateret, at sidde i mere end 10 timer om dagen (med lav fysisk aktivitet) svarer til at være biologisk ældre by-gisp!

Du kan også lide: Skal kvinder træne som mænd?

Undersøgelsen, offentliggjort i American Journal of Epidemiology, kigget på næsten 1.500 kvinder i alderen 64 til 95 (gruppen er faktisk en del af en større national undersøgelse med det formål at undersøge kronisk sygdom hos postmenopausale kvinder). Hvad de fandt: Kvinder der rack op mindre end 40 minutter moderat til kraftig fysisk aktivitet om dagen og som forbliver stillesiddende i mere end 10 timer (dvs. en dag at sidde ved dit skrivebord) en dag har kortere telomerer - de små kapper på enderne af DNA-tråde, der beskytter kromosomernes integritet. Ifølge Journal, "telomerer gradvist forkortes med alderen ... forkortet telomer længde har været forbundet med hjerte-kar-sygdom, type 2 diabetes og store kræftformer."

"Vores undersøgelse fandt celler alderen hurtigere med en stillesiddende livsstil. Kronologisk alder matcher ikke altid biologisk alder," sagde Aladdin Shadyab, ph.d., hovedforfatter af undersøgelsen med Institut for Medicin og Folkesundhed på skolen.

"Vi fandt ud af, at kvinder, der sad længere, ikke havde kortere telomerlængde, hvis de udøvede i mindst 30 minutter om dagen, den nationale anbefalede retningslinje", sagde Shadyab. "Diskussioner om fordelene ved motion skal starte, når vi er unge og fysiske aktiviteten bør fortsat være en del af vores dagligdag, da vi bliver ældre, selv ved 80 år. "