Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2019

Dette er præcis, hvor mange kalorier en victorys hemmelige model spiser på en dag

Det er svært at forstå, at en Victoria's Secret Angel faktisk kan indtage flere kalorier på en dag, end du er, især i betragtning af deres slanke fysik og magre muskler indebærer helt sikkert andet. Men ifølge supermodel Taylor Hill er 3.000 kalorier det magiske nummer, når det kommer til hendes daglige kost, der fører op til rullebaneshow.

"Jeg spiser 3.000 kalorier om dagen før VS-showet. Tre tusind! "Hill sagde i et interview med Tiderne. "Der er ingen måde du ser sådan ud og ikke spiser. Du vil dø."

Du kan også lide: Miranda Kerrs kost Tip du bør undgå

Hill, 20, har arbejdet mod sin modellering karriere lige siden opdaget i en lade på kun 14 år gammel. Nu har 5'9 "supermodellen gået hver store catwalk der er, herunder DKNY, Ralph Lauren og selvfølgelig Victoria's Secret.

Med sådan en vellykket karriere har Hill sikkert arbejdet hårdt for at holde hendes krop i topform for redaktionelle skud og modeugeeventyr, men vi ville aldrig have gættet, at hendes kost inkluderede forbrug af 3.000 kalorier om dagen. Selvom der tages hensyn til, hvor meget modellerne udøver, er det helt sikkert fornuftigt.

"Victoria's Secret Girls er som atleter," fortsatte Hill og henviste til de overdrevne træningsproblemer, hun og hendes kolleger VS Angels deltager i. "Vi er som Olympere. Vi er stærke. "