Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2019

Er dine fyldstoffer den virkelige aftale?

Navigering gennem verden af ​​fyldstoffer og injicerbare stoffer kan være vanskelig. Ikke alene er du nødt til at uddanne dig selv om forskellen mellem neuromodulatorer (tænk Botox, Dysport og Xeomin), hyaluronsyrefyldstoffer (som Restylane, Juvéderm og Perlane) og kollagenstimulatorer (som Sculptra Esthetic og Radiesse) og forstå, hvilket formål hver enkelt serverer, men du skal også sørge for, at det, du bliver injiceret med, er den rigtige aftale. "Problemet med fyldstoffer er, at der er så mange forfalskede derude, og folk ved ikke, hvad de får," siger Beverly Hills, CA, dermatologen Rhonda Rand, MD. "De er pakket til at ligne den rigtige ting - boksene ligner hinanden, men du har ingen idé om, hvad der virkelig er i disse produkter. Disse forfalskede produkter kan indeholde farlige materialer eller forurenende stoffer, så du skal virkelig være forsigtig. "

Du kan også lide: Black Market Injections: Hvad du behøver at vide

Før noget nogensinde er injiceret i dit ansigt, er regel nummer én at sikre, at kun en bestyrelsescertificeret hudlæge, plastikkirurg eller ansigtsplastikkirurg, som er en ekspertindsprøjtner, er den ene, der bærer nålen. "Du vil altid gå til nogen, der er en bestyrelsescertificeret læge, fordi de ved, hvordan man håndterer hudkomplikationer, hvis de opstår. Plus, de er som regel bedre uddannet og har en bedre indsprøjtningsteknik, "siger Dr. Rand.

Når du ved, at du er i gode hænder, bedes du se de produkter, som din læge planlægger at injicere. Hvis du ikke ved, hvad der bruges på dig - eller værre, kan din injektor ikke fortælle dig, hvor produktet er købt eller bevise, at det var købt direkte gennem producenten - du er nok bedre ude af stand til ikke at lægge noget overhovedet ikke i dit ansigt. "Personligt ville jeg aldrig købe nogen form for injicerbar, hvis den ikke blev købt hos en officiel distributør," siger Dr. Rand.

Du kan også lide: Makere af Botox Promise hæver ikke priserne for meget

Selvom de kan være en billigere mulighed end FDA-godkendte injicerbare stoffer, er det eneste, du kan være sikker på at få, muligheden for risici og komplikationer. Nodler og granulomer er ofte afvejning for ikke-beskrevne fyldstoffer, der anvendes, hvilket er ret svært at fjerne og nogle gange skal udskæres. Du kan også efterlades med en infektion eller ardannelse.

"For at spare 50 bucks og gå til nogle fly-by-night sted for at få noget, du har ingen idé om, hvad det er injiceret i dit ansigt, er det bare ikke værd, efter min mening", siger Dr. Rand.

Se videoen: Cubre Sillas Reno en Fieltro paso a paso (September 2019).