Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2019

The Crazy New Way People Coloring deres hår

Ny trend alarm: Folk omfavner lyse hårfarver til sommeren, uanset om det farver hver streng fra rod til spids eller omfavner en fed ombré. Men konstant at skifte din hårfarve tager dens toll-tørring det ud og gør det skørt, for en-og det kan blive temmelig dyrt.

Det vil sige, medmindre du bruger party streamers.

Du kan også lide: Bare i tide til stranden, her er dagens solskinsdag

Du læser det korrekt crepe papir, det materiale, som streamers på dit sidste fødselsdagsfest blev lavet af, er den nye måde, hvor skønhedslogisterne opnår deres lyse sommerhalper.

For at få udseendet selv er alt, hvad du skal gøre, skåret det farvede crepepapir efter eget valg i små strimler, sænk dem i en skål med varmt saltvand og sug dit hår i skålen med ekstraheret farvestof i 15-30 minutter . Du kan også male farvestoffet på dit hår med en børste og pakke det i folie for at vente, eller du kan tage stykker af gennemblødt crepepapir og pakke dem direkte rundt om sektioner af dit hår med et gummibånd til mere af et dybfarvet look .

Du kan også lide: Den rigtige måde at gå fra mørkt til let hår

Desværre for brunetter fungerer denne teknik kun på dem med lettere hårfarver. For at komme ind på trenden, kan du blegge mørkere hår, før du starter crepe papirprocessen for at lette det nok, så papirets farvestof kommer op. Afhængigt af hvor ofte du vasker dit hår, vil farvestoffet vare i 6-8 dages farve. Den midlertidige karakter af denne tendens er fantastisk, hvis du elsker at ændre dit udseende ofte, fordi når en farve falmer, kan du hurtigt (og billigt!), Du kan flytte til det næste.

Så gå til din lokale festbutik og lagre på streamers-men når du farvning, skal du sørge for at bruge handsker, så dine hænder ikke ender med at matche dine låse.