Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2019

Denne "Skin Spatula" Scrubber fungerer som en porestrimler, mens du renser

Som en blackhead-plagued skønhedsredaktør har jeg mistet antallet af antal eksfoliatorer og skrubber, jeg har forsøgt på vej for at opnå bedre hud, men ingen formel eller værktøj er kommet på tværs af mit skrivebord, der har grebet min opmærksomhed helt ligesom Labelle Ultrasonic Skin Spatula ($ 149). Enheden selv ser ud som en overdimensioneret oldschools barberkniv med en buet kant (straks skræmmende for mig) og to indstillinger afbildet på det nemme greb håndtag - "scrubbing" og "infusion" indstillingen (mere på denne -Two punch tilgang senere) -det hævder at levere en exfoliating oplevelse kaldet "ultralyd hud scrubbing", som du kun kunne finde tidligere i en spa-indstilling.

Du kan også lide: 14 Kraftfulde produkter, der kommer væk fra Blackheads

Efter at have taget det hjem og studerede marketingmaterialerne nærmere, lærte jeg, at enheden udsender ultralydbølger ved 30.000 Hz per sekund gennem spatelen, hvilket gør det meget mere innovativt end jeg havde troet. Overraskende nok, mens teknologien er avanceret, er vejledningen enkel. Efter normalt rensning af dit ansigt skal du lade det vådt og dreje værktøjet til "scrub" -tilstanden (tryk en gang på knappen). Kør spatelen over dine mest overbelastede områder (for mig er det min hage og næse) og pas på, at snavs, olie og overlapning gør dine handy klud ikke slippe af med at blive skrabet ud af dine porer. Plus, det er her, hvor ultralydbølgerne kommer til at arbejde, opdrætter selv de mest stædige blackheads ude af deres sted.

Når din hjemme-skrubbebehandling er afsluttet, skal du tørre spatelen ned (en smule grov, men underligt tilfredsstillende) og læg et lag på dit yndlings serum eller fugtighedscreme uden at gnide det ind - lad det sidde på dit ansigt. Skift enheden til "infusionsindstilling" (tryk to gange på knappen) og vip den over, så den flade del af vinklen sidder mod din hud. Når du glider spatelen over hele dit ansigt i cirkulære bevægelser, udsender enheden ioner, der gør det muligt for ingredienserne i produkterne at trænge ind i huden på et langt dybere niveau, end hvad du kan gøre med dine hænder. Efter en brug var min hud blødere og glattere med mindre blackheads at blive fundet. Vi foreslår at bruge denne enhed en gang om ugen til en DIY dybt ren, din rengøringsmidler vil ikke levere på egen hånd.

Se videoen: LA4 & DJ Wich - Denne ft. Separ, Martin Svatek OFFICIAL VIDEO (Oktober 2019).