Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2019

Du skal se sommers mest smukke nye makeup samlinger

Når sommeren ruller rundt, skifter vores garderobe til lyse farver og skinnende nuancer, og vores skønhedssamlinger bør ikke være anderledes. Træk til side, mørke røgfyldte øjne. Lyse popper af farve er her for at blive. Her er de øverste makeupsamlinger, der tager dig i den solrige årstid i stil.

Du kan også lide: De bedste måder at bære Highlighter på, lige i tide til sommer

Yves Saint Laurent Savage Escape Sommer 2016 Samling

Fra "Bronzing Stones", der giver dig den mest troværdige faux glow og en øjenskygge palette med nuancer som afspejler jorden og himlen til nye sommer-klar nuancer af Full Metal Shadow og Gloss Volupté, er denne linje et must-have for enhver skønhed junkie.

Billede / Yves Saint Laurent

NARS Long Hot Summer Collection

Med to paletter med begrænset udgave (en smuk neutral øjenskyggepalette og en klassisk konturpalette med nuancer Laguna og Casino), tre læber glanser for at holde i rotation i sommer og to rødme for et perfekt spoleret look under solen, er denne samling et slag.

Billede / NARS

Chanel Collection Les Souffles Du Désert

Træk inspiration fra en varm ørken-oase. Denne samling prale af smukke kobber- og sandbrune nuancer til øjnene (der er en ny palette, eyeliner og mascara) og fokuserer på lyserøde og orange-baserede glans for din pout, samtidig med at skindet fremhæves og bronses.

Billede / Chanel

Christian Louboutin Loubilaque

Udbydes i otte nuancer fra nøgne til lyserøde, er denne samling af laklaker (forskellig fra normale glans med deres dristige farver, der perfekt støder på dine læber) specielt formuleret til at reflektere lys, der næsten virker som en spejlvendt overflade til iøjnefaldende skønhed.

Image / Christian Louboutin

Dolce & Gabbana Sommer i Italien

Med denne inspiration fra Sicilias lyse farver skal disse lyse og muntre samlingsfunktioner have produkter som bløde bronzere og rødme med lige nok farver, lyse øjenskygger for at fremhæve dine øjne og smukke læbestifter til en perfekt pout. De smukke mønster er også en samlet bonus.

Billede / Dolce & Gabbana

MAC Cosmetics Soft Serve Collection

Med en unik cremet og hoppende tekstur er mærkeets nye Soft Serve-øjenskygger tilgængelige i 12 nuancer, der lagres glat og fejlfrit på lågene, mens deres opbyggelige farve aldrig krøller for et perfekt slid.

Billede / MAC

Illamasqua Hypnotica

Lyse farver og frygtløs sjov er hele sommersamlingen fra Illamasqua, der byder på multitasking Sketch Sticks i farver, der er perfekte til sommer, stærkt pigmenterede læbfarver og "Jeg vågnede som denne" vipper for at nævne nogle få.

Billede / Illamasqua

Kevyn Aucoin Summer 2016

Bronzer-highlighter hybrider, der er næsten for smukke at bruge, en volumiserende mascara og en lipglans, der får dig til at se ud som solen følger dig omkring, er kun tre af de revolutionerende (og smukke) produkter fra denne meget eftertragtede samling.

Billede / Kevyn Aucoin

Dior Milky Dots Summer 2016 Colour Collection

Levende farver balanceret med delikate, mælkeagtige nuancer består af denne samling inspireret af den klassiske polka-dot print. Inklusiv øjenskyggepaletter, et nyt løst pulver og et søde-som-kan-man manikyr kit (det leveres endda med et prikkende værktøj til den perfekte polka dot mani), denne samling kan bruges godt efter sommeren ender.

Billede / Dior

Becca Champagne Collection

Med den kult-fulgte Becca X Jaclyn Hill ansigtspalet, der skaber stort set ethvert udseende, bevarer denne samling også den skinnende champagne-vibe ved at tilføje tre mere glimrende hudprivatorer (to pulver og en væske) for at holde vores hud glødende.

Billede / Becca

Sommer i Clinique

Perfekt parrede kind- og læbefarver kombineret med lettere end luft bronzere og en subtile antydning omkring øjnene gør denne samling fra Clinique nem at bære og endnu nemmere at elske.

Billede / Clinique

Laura Mercier Cocktails À St. Tropez

Bronze og belys din hud med brandets nye Baked Blush Illuminémens du vasker din hud og læber med en sund flush af lyse farver med Color Dots Lip & Cheek Sheers. Denne linje er designet til at gå let og ubesværet, så det passer perfekt til at holde i din strand taske til en tilbagelænet sommer.

Image / Laura Mercier

Se videoen: M. Cosmetics pensler. Katrine Regnbue. (September 2019).