Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2019

FDA opfordrer store opmærksomheder på denne skumle ingrediens

For så meget som sukker begrænser de søde tandkrævninger, er det også banen i vores eksistens, hvilket får os til at holde fast på uønskede pund og anspore cellulite og føre til for tidlig aldring. Naturligt eller kunstigt, sukker er i næsten alt, hvad vi spiser (til en vis grad). Og på trods af alle de sukkersubstitutter, der findes, ved vi, at denne så dårlige ingrediens lurer på etiketten på næsten alle fødevarer i næsten alle produkter i hver købmand. Den hårde del: Dechifrerer tøjliste over kemikalier og ingredienser og er i stand til at identificere den i et split sekund.

Du kan også lide: Cocktail ingrediens, der er faktisk sunde for dig

Alt, der er ved at ændre sig. U.S. Food and Drug Administration (FDA) hævder angiveligt at ante ante på fødevareetiketter, og alle tilsatte sukkerarter skal oplyses.

Mens de nye designkrav sandsynligvis ikke går i fuld effekt indtil engang i midten af ​​2018, vil mærker af både mad og drikkevarer nu tydeligt angive, hvor meget sukker er blevet tilføjet til produktet. Du ser stadig serveringsstørrelsen, kalorierne, carbs, total fedt og den samlede mængde sukker. Fabrikanterne skal også stave de sukkerbaserede ingredienser på etiketten, hvilket betyder, at ting som fordampet sukkerrørsaften nu vil dukke op som sukker, hvilket er det, det virkelig er.