Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2019

Den hudpleje hemmelige bretagne sne lærte på sæt af 'pitch perfekt'

Den 30-årige Pitch Perfect stjerne, Brittany Snow, retter på hendes store skønhedspleje, hendes yndlingsprodukt for at holde hendes hud i kontrol og kampagnen hun sammenfødte, der spredes en utrolig vigtig besked.

NewBeauty: Hvilken skønhedssnytning er du mest begejstret for i år?
Bretagne sne Jeg går til Amy Rae Esthetics, og hun har ændret min hud. Hun arbejder med fantastiske LED-lamper, der hjælper med at regenerere celler. Det lyder lyst, men det er det værd. Jeg er ikke en stor spender, men når det kommer til min hud spalter jeg.

NB: Hvad er det mest kritiske trin i din hudpleje regime?
BS: For mig, at anvende solcreme under min makeup er det vigtigste skridt. Selvom du bruger hele sminken i verden, betyder det ikke noget, hvis din hud ikke er sund. Det er derfor, når jeg vasker mit ansigt hver morgen, sørger jeg for at anvende solcreme, før jeg lægger på min makeup.

NB: Gør Pitch Perfect cast dele skønhedshemmeligheder på set?
BS:
Alle pigerne er meget lave vedligeholdelse. Når vi er i repetitioner, bærer vi aldrig nogen makeup. Anna Camps hud gløder altid, så jeg spurgte hende hvad hun brugte. Hun bruger Kate Somerville, så jeg begyndte at bruge det også.


NB: Du har for nylig samarbejdet med Coppertone. At være, at du har en skøn hud, hvor vigtigt er solbeskyttelse til dig?
BS: At være retfærdig gør mig særlig omhyggelig med at beskytte min hud fra solen hver dag, men folk i alle hudtoner skal gøre det samme! Det er så vigtigt. Coppertone CLEARLYSheer virker perfekt for mig - det føles så let og ikke tilstopper mine porer, hvilket er godt til at bære under makeup. Jeg anvender det hver morgen.

NB: Tror du det er rigtigt, at kameraet tilføjer 10 pund? Hvordan holder du i form?
BS:
Haha. Jeg finder det meget underligt at se mig selv på kameraet. Jeg ved ikke, om det tilføjer 10 pund, men at holde sig i form er vigtigt for mig. Jeg elsker fitness. Jeg løber, gør SoulCycle to eller tre gange om ugen og Pilates, og jeg har en elliptisk.

NB: Mange kvinder siger, at de mærker ændringer i deres hud og krop, når de rammer 30. Er du enig?
BS:
For min hud finder jeg, at jeg sørger for, at jeg er super flittig om solbeskyttelse, lige så vigtigt nu som det var da jeg var 20. Jeg har bemærket, at ikke at drikke nok vand eller opholder sig sent, påvirker, hvordan jeg ser ud. Da jeg var 20, viste disse ting aldrig rigtig. Nu er jeg som: "Jeg har brug for tre flasker vand og en lur!"

NB: Hvad er din can't-live-uden skønhedsprodukter?
BS:
Coppertone CLEARLYSheer er et must-have for mig-det er en stor multitasker. Derudover omfatter nogle af mine go-tos Laura Mercier Concealer, kokosolie til mit hår og Kérastase masker og hårprodukter.

NB: Din anti-mobning bevægelse, Love is Louder, har en vigtig besked. Hvad håber du at opnå?
BS:
Kærlighed er Louder støtter enhver der føler sig mishandlet, misforstået eller alene. Vi ønsker at få meddelelsen på tværs af den kærlighed og støtte er højere og mere effektiv end de stemmer, der forsøger at bringe os ned. Det er en rigtig god organisation, der beskæftiger sig med emner som mobning og negativt selvbillede. Vi vil have folk at vide, at de er elskede og ikke alene.

NB: Hvad er noget, dine fans vil blive overrasket over at lære om dig?
BS:
Det er underligt for mig at kalde nogen en fan. Jeg sætter virkelig pris på folk, der nyder mit arbejde. Jeg er meget dårligt med teknologi og elsker noget gammeldags. Jeg bruger stadig en pen og et papir til at skrive ned noget, uanset hvad. Jeg indsamler tidsskrifter og notesblokke. Mine venner siger, at hvis du vil se en glad pige, tag mig til hæfteklammer.

NB: Hvad kan du lide at gøre, når du ikke arbejder?
BS:
Jeg ser altid film og dokumentarfilm. Jeg elsker at dekorere, skitsere og fotografere. Mit lykkelige sted skal til en koncert. For mig er der ikke noget bedre. Jeg slapper af ved at gå på vandreture med min hund og lytte til musik udenfor.

NB: Hvilke kommende projekter arbejder du på, som vi kan se frem til?
BS:
En komedie, jeg ringede til Late Bloomer kommer ud med J.K. Simmons og Johnny Simmons, instrueret af Kevin Pollack. Jeg har også lavet en actionfilm kaldet Bushwick med Dave Bautista, der var masser af sjov, og en dokumentarfilm med min ven Andrew Jenks ringede Sort hund der tager et kig på depression. Og jeg startede for nylig et produktionsselskab, der hedder Pun Intended Productions, og jeg styrer min første musikvideo / promo-video om et par uger.