Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2019

Naomis foretrukne skønhed ser ud fra den store skærm

Naomi Watts er kendt for at spille et ton af forskellige typer af tegn på storskærmen, men kun en håndfuld top liste for at være hendes mest sjov at spille når det kommer til skønhed.

Du kan også lide: Berømtheder, der ser bedre ud som de er i alderen

På hendes karakter Ann Darrow i King Kong: "Det mest sjove jeg har haft med makeup med et tegn er nok i King Kong. Det var 1930'erne, og håret var så smukt i den æra. Sminken var også - den stærke pande og pouty læbe. Det er det udseende, jeg mest beundrer, men jeg identificerer ikke med det, fordi jeg ikke maler mit ansigt sådan. "

På sin karakter Daka i St. Vincent: "Jeg elsker at påtage sig roller, hvor jeg får mulighed for at transformere på en eller anden måde. Der er visse roller, jeg har gjort, hvor jeg er gået helt ekstremt ind St. Vincent, for eksempel, jeg spillede en russisk stripper / danser, og det tegn var virkelig transformativt og sjovt at gøre. Det var meget om hår og makeup, og disse ting hjælper dig med at komme tættere på karakteren. Samme med stemmen og den måde, du fysiskgør den karakter ... de er alle gode værktøjer til at lege med. "

På hendes karakter Evelyn i Den Divergerende Serie: Allegiant: "Min karakter, Evelyn, er brunette, og fordi jeg har omkring tre hår tilbage i mit hoved, var jeg ikke ved at farve det, så jeg har en paryk i denne. Jeg farvede mine vipper og browsebrune til dette, som jeg faktisk nogle gange gør i 'regelmæssigt liv'. Det er dejligt for mig, for da kan jeg forlade huset uden mascara på! Hun er en rigtig sjov karakter at spille. Jeg kan godt lide hendes styrke. Jeg nød virkelig at spille hende. "

Du kan også lide: Naomi Watts Ultimate Anti-Aging Secret