Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2019

Nogen er død af at spise Dole Salat

Bagged salat er ikke ligefrem den mest appetitvækkende måde at få din daglige greener på, men smag til side, der er en alvorlig ny sundhedsrisiko for at forbruge disse pakkede grøntsager. Et nuværende listeriaudbrud er knyttet til pakkede salater produceret på en Dole-facilitet i Springfield, Ohio og har ført til sygdom hos 12 personer og død af en. Berørte ofre spænder fra 3 til 83 år, og der er rapporteret tilfælde i Indiana, Massachusetts, Michigan, New Jersey, New York og Pennsylvania.

Du kan også lide: Aldrig spise dette på salatbaren

Pakket salater sælges under navnene Dole, Simple Truth, Marketside, Fresh Selections, The Little Salad Bar og President's Choice er alle antaget at blive berørt og bliver tilbagekaldt. Salat produceret på den tainted plante sælges med fremstillingsetiketten, der starter med en A. FDA har udgivet følgende visuelle vejledning for at hjælpe forbrugerne med at identificere, om de måske har købt et produkt fra Ohio-fabrikken.

Ifølge CDC er Listeria en alvorlig infektion, der primært rammer ældre voksne, gravide kvinder, børn og dem med svækket immunsystem. Symptomer kan omfatte feber, smerter og stiv nakke.