Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2019

Eksklusiv: Kourtney Kardashian afslører den skøreste ting, hun er klar til skønhed

Reality superstar Kourtney Kardashian har hurtigt klatret rækken for at blive en skønhed og modemogul sammen med hendes søstre Kim og Khloé. Deres skønhedssamling, Kardashian Beauty, har alt fra blæretørre til lipglans, og deres modelinier, Kardashian Kollection og Kardashian Kids, er vildt populære. Som en mor af tre og travle forretningskvinde, hvordan gør Kourtney det hele så let ud? Vi fik scoop fra stjernen selv.

NewBeauty: Hvilke anti-aging råd har din mor gået ned til dig?
Kourtney Kardashian: Min mor har altid fortalt mine søstre, og jeg skal exfoliere med en varm vaskeklud, når vi vasker vores ansigter. Hun opfordrede os altid til at holde vores hud ekstra ren og at bruge en fugtighedscreme.

NB: Du har sagt de placentapiller du tog efter din graviditet var "livsforandrende." Hvordan så?
KK: Mens jeg tog dem, havde jeg så meget energi og var meget glad. Jeg følte, at de også havde gavn af min hud og hår. Hver mor bør tage dem hvis det er muligt!

NB: Hvilke produkter fra din Kardashian Beauty-samling skal alle kvinder have?
KK: Min favoritprodukt er Take 2 Dry Shampoo, fordi jeg med min tidsplan altid skal kunne klare sig hurtigt. Jeg elsker også duften! Mine søstre og jeg gik frem og tilbage perfektion i uger. En anden favorit af mig er Black Seed Dry Oil. Jeg kan godt lide at bruge den når mine ender er tørre eller når jeg har en slank og poleret hestehale.

NB: Hvad er dit mest effektive trick for at tabe efter babyens vægt?
KK: At udjævne tilbage i motion er vigtigt. Jeg begyndte at tage ture med barnet og børnene, og jeg spiste så organisk som muligt, men jeg kunne også godt lide at også omfatte fedtfattige sunde fødevarer. Jeg har til sidst arbejdet op til træningstimer fem dage om ugen med min træner. Hvis jeg skal tilbringe en time i gymnastiksalen eller endda i hjemmet træner, skal den være effektiv, ellers er det bare ikke min tid værd. Hoppetov er en god træning, hvis du kun har kort tid. Jeg vil normalt gøre 10 sæt 200, hvis jeg har travlt.

NB: Hvad er den skøreste ting, du har gjort for skønhedens skyld?
KK: Jeg gik til en nøgen koreansk spa med mine venner ... det var bare ikke min ting!

NB: Har din skønhed rutine og overordnede stil ændret siden have børn?
KK: Ja! Efter at have lagt mærke til de produkter, jeg brugte på mine børns engelskind, begyndte jeg at være opmærksom på det, jeg brugte på min egen hud. Jeg elsker produkter, der er så kemiske som muligt, så jeg holder min rutine enkel. Min stil er ændret i den forstand, at hvis jeg er sammen med mine børn, kler jeg på at lege og have det sjovt med dem. Det betyder ikke, at jeg ikke er stilfuld, men bare at jeg måtte bytte mine hæle og købe en masse fantastiske flade sko.

NB: Følger du i øjeblikket nogen holistisk wellness praksis?
KK: Jeg tager ghee hver morgen, træner og spiser rent.

NB: Hvad er dine can't-live-uden klædeskabe hæfteklammer?
KK: En jakkerne jeans skjorte, Saint Laurent flad støvler, yeezy sneakers, kardashian kollection black leggings, en læder baseball hat og en balenciaga motorcykel jakke.

NB: Hvad er en efterårs skønhedstrend du ser mest frem til at bære denne sæson?
KK: En mørk læbe!

NB: Har du prøvet nye spa-behandlinger på det seneste, som du elskede?
KK: Jeg elsker bare en god massage. Jeg har også været i at se en kiropraktor på det seneste.

NB: Hvad er en ting du gerne vil gøre i dit liv, som du ikke har gjort endnu?
KK: Jeg har altid ønsket at få en luftstrøm eller en RV og bare køre over hele landet. Jeg elsker at rejse og udforske, især små byer.