Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2019

De 5 smukkeste frisurer til kvinder i deres 40'ere

Ligesom der er frisurer, der smigrer visse ansigtsformer, er der også frisurer, der flatter forskellige aldersgrupper. For at finde de mest smigrende frisurer til kvinder i deres 40'ere, gik vi sammen med kendte hår stylist og senior stylist for Warren Tricomi, Marc Mena og Abraham Sprinkle, internationalt kreativt teammedlem for Keratin Complex, for at vælge deres hjerner, hvilke stilarter der passer bedst denne aldersgruppe.

"Den største kamp kvinder over 40 beskæftiger sig med er tyngdekraft," siger Sprinkle. "Dette synes at være begyndelsen af ​​alderen begynder at gøre sit udseende. At have en smigrende snit er vigtig for at bekæmpe dette. "

Du kan også lide: Sådan vælger du den mest smigrende hårdel til din ansigtsform

Mena foreslår en wob-eller bølget bob-for kvinder i deres 40'ere. "Det har krop og bevægelse, og længden er meget aldersmæssig. Den bedste måde at opnå det på er med Kerastase Volumizing Mousse ($ 40), "siger han og foreslår at anvende den på håndklædetørret hår. "Brug en efterbehandling spray, såsom Pantene Flexible Hairspray ($ 6), når udseendet er opnået for at holde det på plads."

Sprinkle antyder en klassisk square bob, og understreger, at du er opmærksom på hvor længden rammer på dit ansigt. "Det vigtigste her er at sikre, at det falder lidt under din hage", siger han og forklarer, at hvis boben rammer det rigtige sted, kan det hjælpe med at maske en hånende hake.

For den krøllehårede 40-årige foreslår Sprinkle en lagdelt bob. "Et lagdelt bob er et sikkert valg, da du bruger et skumprodukt, som Keratin Complex Vita Volume ($ 25), kan give øget volumen til toppen af ​​dit hoved og kompensere for tegn på bløde kinder."

Mena anbefaler også et mellemlangt lagdelt snit med et blødt slag. "Det rammer ansigtet meget godt, og panden blødgør ansigtet for at holde et ungdommeligt udseende." Hvis du vil gå kortere, kan Sprinkle også lide en kort pixie. "Det tilføjer øjeblikkelig ungdom! Nøglen her gør finishen rodet med en struktureret pomade som Keratin Complex Mold Me ($ 24).