Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2019

Hvorfor er en personlig træner værd

Når du virkelig vil tabe sig og tone din krop, er der ikke noget bedre end at have en personlig træner guide dig hvert skridt på vejen. Trænerne kommer ikke billigt - de med en berømthedsklientel kan oplade op på $ 500 pr. Træning - men de resultater, de giver, gør det værd at hver øre.

Hvorfor skal du gøre det
Uanset om du aldrig har trådt fod i et træningscenter eller har arbejdet i årevis, garanterer en personlig træner en guidet, tilpasset og sikker oplevelse.

Celebrity træner Lacey Stone siger, "Store klasser er ikke skræddersyet til dine specifikke behov. En-til-en træning giver mulighed for tilpassede træningsprogrammer, der fokuserer på, hvad du vil målrette mod for hurtigere og bedre resultater. Personlige trænere hjælper med formularen - hvis din form ikke stemmer, er det, når du bliver skadet. "

Sådan finder du en god træner
Bare fordi din træner har en god krop, betyder ikke, at de er rigtige for dig-gå med en person, der har erfaring med at arbejde med, hvad du vil målrette, er certificeret og forstår dine mål.

Stone siger at vælge en træner, der er motiverende og vil holde dig ansvarlig for dine fremskridt. "Din træner skal opfordre dig til at ændre din krop og lede dig." Du vil måske også gerne søge en træner med en god forståelse af ernæring, hvilket kan være nyttigt.

Omkostningsfaktoren
At ansætte en træner vil koste dig mere end et månedligt gym medlemskab (du må muligvis også betale for det). "Hvis du har en træner kommet til dit hus, kan du endda betale mere," siger kendte træner Kristin McGee.

"For nogle er det den eneste måde, hvorpå de kan få en træning, så de føler, at det er det værd." Hun tilføjer: "For det meste trænerne kommer ikke billigt. Deres høje prismærke gør dig værd at servicere, så du vil maksimere din indsats og skubbe dig selv for at se resultater. "

Bundlinjen
Det er helt det værd. "Du vil arbejde hårdere end hvis du skulle træne på egen hånd, og få bedre resultater også", siger McGee. At arbejde med en træner (prøv at gøre det mindst en eller to gange om ugen, hvis ikke mere) er en stor investering i dig selv.