Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2019

FDA opfordrer disse hudpiller 'falsk medicin'

Det er officielt: Der er falske kosttilskud, der sælges på markedet, og de udgør en potentielt stor trussel mod forbrugerne. Det seneste at komme under brand? Solcreme piller. Ifølge Food and Drug Administration er der ikke noget som solcreme piller, og virksomheder, der sælger dem, bør stoppe med det samme.

"Der er ingen pille eller kapsel, som kan erstatte din solcreme," siger FDA-kommissær Dr. Scott Gottlieb i en erklæring, der blev udgivet tidligere i denne uge. "Vi har fundet produkter, der sigter mod at yde beskyttelse mod solen, der ikke leverer de annoncerede fordele. I stedet er de vildledende forbrugere og sætter folk i fare. "

Du kan også lide: A $ 5 Walmart Sunscreen blæste lige konkurrencen ud af vandet i Consumer Reports 'Seneste Rankings

Specielt er virksomheder, der laver produkterne GliSODin Skin Nutrients'Advanced Skin Brightening Formula, Napa Valley Bioscience's Sunsafe Rx, Pharmaceutical Directs Solaricare og Sunergized LLC's Sunergetic, målrettet af agenturet på grund af deres påstand om, at produkterne kan beskytte brugerne mod både skadelige UV-stråler og for tidlig aldring forårsaget af solskader. Desværre siger FDA disse krav "sætter menneskers sundhed i fare ved at give forbrugerne en falsk følelse af sikkerhed, at et kosttilskud kunne forhindre solskoldning, reducere tidlig hudforældring forårsaget af solen eller beskytte mod risikoen for hudkræft."

I sidste ende er den eneste måde at beskytte dig mod solskader på at bære solcreme. Og i lyset af Hawaii's seneste solbeskyttelsesforbud er en helt naturlig version som VIVE SANA Daily Protezione ($ 55) en af ​​de bedre muligheder på markedet. Så slather det på hver dag - du vil være glad du gjorde.