Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2019

3 nye produkter til at transformere dine browsere

Store pander fortsætter med at regere. Det betyder, at flere skønhedsprodukter kommer ud med spilleskiftende produkter for at få dine browsere perfekt fordybet, udfyldt, buet og fuld. Her er tre af vores favorit nye øjenbrynsprodukter.

Falske øjenbrynforlængelser derhjemmeVi har alle hørt om fiber lash mascara på dette tidspunkt, men har du hørt om fiber øjenbryn? Sparsomme, tynde øjenbryn bliver en fortid med Cherry Blooms Instant Fiber Eyebrow Builder Kit ($ 50). Dette kit giver dig naturlige fibre, der virker som mini hår til at udfylde og bygge bryn på bare 10 sekunder. Alt du skal gøre er at placere den medfølgende øjenbryn stencil over din pande og derefter børste staven på udefra til indersiden. Resultatet er en semi-permanent formel, der ikke vil falme om dagen, men det bliver nemt at vaske af med varmt vand og sæbe om natten.

Få Double-Duty PincetDe fleste brow eksperter ved, at du har brug for mere end en type pincet for at få alle de små pesky hår, der gør dine øjenbryn ser rodet ud. Brett Freedman Skønhed Brett Brow Dual-Tip Tweez ($ 18) har en skrå spids på den ene side og en præcisionsspids på den anden. Dette giver dig mulighed for nemt at få fat i hårene med den skrånende side og derefter bruge den spidse side til at få fat i de hårde at få, knapt voksede hår.

Prøv en svampChosungah22 Dong Gong Mini Brow Maker ($ 22) er en unik tonet øjenbryn gel, der er en børste og svamp applikator i en til super naturligt udfyldte brows. Du skal blot feje det over din bue, børste op for at forme det og derefter lade den vandtætte formel holde dine øjenbryn præpareret hele dagen uden smudging.

Se videoen: PANCAKE ART CHALLENGE Mystery Wheel & Learn How To Make Avengers Wreck It Ralph 2 Diy Fortnite (September 2019).