Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2019

Solcreme Pill stadig ikke nok til at beskytte mod hudkræft

Husk solcreme pillen, der havde hver fræk-ansigt, fair-skinned kvinde i verden gør backflips på stranden? Nå vil verdens dermatologer gerne tilbyde en venlig påmindelse om, at pillen alene ikke vil spare dig for hudkræft.

American Academy of Dermatology har for nylig udgivet en erklæring "for at advare forbrugerne om, at disse piller ikke bør bruges som erstatning for solcreme eller solbeskyttende tøj", "der er i øjeblikket ikke noget videnskabeligt bevis på, at orale kosttilskud alene kan give et passende niveau af beskyttelse mod solens skadelige ultraviolette stråler. "

Relaterede: Fish Oil: Sunscreen's Greatest Sidekick?

De fortsætter med at oplyse, at god gammeldags aktuelt solcreme er den eneste form for solbeskyttelse, der reguleres af FDA og at solcreme, og kun solcreme, har været videnskabeligt bevist for at forhindre alle de ubehagelige virkninger af UV-stråler som solbrændinger, rynker, mørke pletter og kræft.

Så selvom det ikke vil skade dig for at fortsætte med at holde guzzling ned orale kosttilskud for ekstra beskyttelse, skal du stadig bruge SPF hver morgen.

Tjek vores galleri af de bedste nye solcreme. Vi lover, du vil vil have at anvende dem!