Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2019

Dette er hvordan Kardashians berømte makeup-kunstner skød tilbage efter at have tvillinger

Hun er OG makeup mastermind bag den berømte Kardashians udseende. Kendt for at glamme søstrene til fuld kapacitet, kender Celebrity Makeup-kunstner Joyce Bonelli en eller to ting om at se dit bedste til enhver tid. Efter den 36-årige platinblonde fødte sine tvilling drenge, Raz og Kal-el, glamazonen spildte ingen tid og sparte ingen udgift for at få sin krop tilbage i form.

Hendes første graviditet med søn Zeplin (nu 5 år) var "Easy. Det var så nemt at jeg var på turné fire dage før jeg fødte ham. "Anden gang, Bonelli, som igen arbejdede op til dagen, hvor hun havde tvillinger, siger, at hun ikke havde turné-værdig energi. "Jeg var yderst udmattet, hævet og ubehageligt." Alligevel gjorde hun det en prioritet at gnide både La Mer Crème de la Mer ($ 170) og kakaosmør over hele kroppen, "Som fem gange om dagen. Jeg var meget dehydreret denne gang og følte at min hud var usædvanlig tør. Jeg fortæller alle nye mødre at skumme op og drikke masser af vand. "

Du kan også lide: Er hårspray farligt for din sundhed, hvis du er gravid?

"Efter at jeg havde Zeplin, gjorde jeg Ultherapy behandlinger på hele min krop, især min mave. Jeg tror det virkelig hjalp min hud til at hoppe hurtigere efter min anden graviditet. Nu hvor jeg tænker på det, vil jeg begynde at gøre det på hele min krop igen. Det er magi, "siger Bonneli. "Noget at huske, mens du laver laserbehandlinger, er, at du ikke må drikke, så din lever virker for at nedbryde fedtet og skylle det ud af kroppen. Jeg stoppede med at drikke i omkring et år, og jeg ser bedre ud nu, end jeg gjorde da jeg var 16. "

Omkring otte måneder efter at have leveret tvillingerne, bemærkede hun, at hendes hår begyndte at tynde ud. "Jeg havde det efter min første graviditet også. Men denne gang gjorde jeg en stamcellebehandling på min hovedbund. Den første session var omkring fire måneder siden, og jeg har endnu en tilbage til at gøre. Jeg kan allerede se ny vækst komme ind. "

Kendskab til hvad hun spiste under graviditet og hvad hun brugte topisk på sin perfekte alabast hud, ændrede Bonelli sin kost for at være mere naturlig. "Ud over at være meget forsigtig med alt, hvad jeg spiste, begyndte jeg også at tage mange vitaminer. Men den eneste ting jeg kæmpede for forsøgte at drikke så lidt kaffe som muligt. "

Med tre sønner, der nu skal ringe til sig selv, har Bonelli, som har en makeup linje i værket, været i stand til at genoptage en af ​​hendes foretrukne skønhedsbehandlinger, regelmæssige injektioner af Botox Cosmetic, som skal undgås af enhver gravid kvinde, uanset hvad. "Botox (sammen med øjenvipper forlængelser) er min must-have, can't-live-uden skønhedssituationer."