Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2019

Stiftelsen, der fejler udseendet af en post-facial glød i sekunder

Lad os bare komme til punktet:
Hvis du leder efter en nonsticky, medium dækning, fyldestrålingsfundament (og et lige så stort antal spørgsmål om hvilken æstetiker du går til), se ikke længere end denne hudopfyldende væske, du vil snart ringe til de bedste $ 50 du har nogensinde brugt.

Hvis du vil vide mere:
I min fedtede, store pored oplevelse (undskyld for det visuelle), gør de fleste fundamenter helt ærligt, at huden ser ud som den hud du forsøger at skjule, men lidt mere ensartet. Uanset hvor meget fundament jeg ville hakke på, ville de samme porer stadig kigge igennem, olien ville stadig overflade før frokosttid ville, og jeg ville stadig mangle den hele "udstråling" lover den nye flaske fundament, jeg prøvede hævdede det Jeg leverer. Jeg har lært at hakke på så meget primer, som jeg grundlægger - kun en overdrivelse - for at få det resultat, jeg leder efter, indtil jeg fandt denne lille sorte flaske, der gør det hele for mig.

Du kan også lide: 5 Primers, der gør en enorm forskel i hvordan din hud ser ud

Perfection Lumiére Velvet ($ 50) fra Chanel er en oliefri væske, der får dig til at se ud som om du har en ansigt en gang om ugen i det forløbne år. Dramatisk? Måske. Rigtigt? Absolut.

Med et lavere prispunkt end mange lignende fundament på markedet, er blot nogle få dråber vandlignende væske - det er i modsætning til enhver anden grundformel, du nogensinde har prøvet - leverer den rigtige mængde dækning for hele dit ansigt (plus gløden en indbygget highlighter ville). Som du blander, mærker du mærket med dine fingre, men jeg kan godt lide at bruge en fugtig svamp. De bløde fokuseringspigmenter i formlen glider straks udseendet af fine linjer, slører ufuldkommenheder og øger din huds naturlige lysstyrke (ja det er der) for en perfekt finish i et enkelt produkt (du kan endda bruge det som en concealer).

Sikker på, at alle disse skønhedsfremmende fordele er klare som dag til en redaktør, der tester flere fundamenter om måneden, men hvad nu hvis nogen, der ikke kunne fortælle et skønhedsprodukt fra Adam, sagde, at det var en spilskifter? Indtast: Min søde kæreste, der ikke mærker hudrelateret noget (et stort plus når hormonelle breakouts er i fuld kraft, men ikke det bedste, når alt du ønsker er et kompliment på dit højdepunkt). Første gang jeg prøvede fundamentet, stirrede jeg øjeblikkeligt på som en lab rotte, da han forsøgte at "finde ud af hvad jeg gjorde" på min hud, fordi det så "skør godt" den dag. (Jeg spurgte ikke, hvordan det så ud hver anden dag.)

Hvis det ikke er nok, den følgende måned jeg idrættede fundamentet igen efter at have testet et par andre (som jeg nu ved, var spild af tid) og vores kunstdirektør - du ved, den uddannede til at bemærke æstetisk tiltalende og ubehagelige ting - undskyldte for fokuserer på min hud midt samtale. "Hvorfor ser det så glødende ud? Har du lige fået en ansigtsbehandling eller noget?" spurgte hun, som jeg svarede: "Nej, men det er det næstbedste."