Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2019

Walmart bliver sagsøgt og grunden til, at du vil forfølge dig

En mor i det sydlige Californien shoppede hos sin lokale Walmart, da hun bemærkede, at de skønhedsprodukter, der var målrettet mod afroamerikanere, blev adskilt fra resten og låst i et glashus. Hun sagsøger nu virksomheden for at adskille produkterne og racediskriminationen.

I en pressekonference på fredag ​​sagde Essie Grundy: "Jeg følte, at jeg blev behandlet som en person, der kunne være tyv, selv om jeg ikke har nogen kriminel historie."

Du kan også lide: Nye data viser denne skønhed forhandler har den højeste kundeloyalitet

Grundy, en moder på fem, sagde på en pressekonference, at hun ikke forstod, hvorfor den 0,48 € kam, hun købte var låst væk, da andre dyrere ikke-afrikanske amerikanske produkter ikke var. Hun sagde personalet forklarede politikken om at "adskille" disse produkter kom fra hovedkvarteret. Så for at købe produktet, sagde hun, at hun skulle være eskorteret til registret, ikke kunne røre den, før den blev købt.

Kvinders rettigheder advokat, Gloria Allred, repræsenterer Grundy. På samme pressekonference sagde hun: "Det foregår en racistisk stereotype, som afroamerikanere er tyve."

Grundy besøgte andre nærliggende steder og fandt ud af, at de havde en lidt anderledes, men lignende opstilling. Desuden fandt hun, at kosmetik til sorte shoppere var under tyngre overvågning.

Når Grundys historie blev ramt af vind, begyndte billederne at cirkulere online, der viste lignende omstændigheder hos Walmart's over hele landet.

På Twitter, @ Kadia2_ delte et billede af sin lokale Walmart, skriver, "Hvis Walmart skal låse hårprodukter, skal de gøre det for dem alle ikke kun de etniske hårprodukter."

En anden Twitter-bruger, @_ashleyjanae_, sendte simpelthen et billede af etniske hårprodukter bag et glashus, billedtekst, "Hempstead Walmart."

Detailhandleren har reageret på påstandene. I en erklæring til Newsweek, sagde de: "Vi er følsomme for denne situation og forstår også som andre detailhandlere, at nogle produkter som elektronik, bilindustrien, kosmetik og andre produkter til personlig pleje er underlagt yderligere sikkerhed. Disse afgørelser foretages i en butik -store ved hjælp af data, der understøtter behovet for de forhøjede foranstaltninger. Mens vi endnu ikke har gennemgået en klage, tager vi denne situation seriøst og ser frem til at behandle det med retten. "

Walmart-talsmanden forklarede endvidere, at der træffes visse sikkerhedsforanstaltninger baseret på data indsamlet af de enkelte butikker. De forskellige sikkerhedsniveauer skyldes ledelsesmæssige beslutninger.

"En høj værdi vare i Washington eller Californien eller Colorado er ikke nødvendigvis vil være en høj værdi vare i Virginia eller Tennessee," sagde talsmand. "Derfor har du fiskeredskaber, der er låst op i Florida."

Det er uklart, hvad de skader, Grundy søger, er, men retssagen kræver, at disse omstændigheder ændrer sig straks. "Jeg vil aldrig have mine børn eller nogen andres børn til at opleve, hvad jeg gjorde på Walmart den dag," sagde hun.