Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2019

Den Hotteste Hudpleje Brand af 2017 Just Landed på Sephora

Opdatering: 24. december 2017

Det er her og der er allerede Sephora eksklusive tilbud.

Oprindeligt udgivet: 30. november 2017

Det Canada-fødte hudpleje-mærke The Ordinary (du kan huske, da dens $ 7-fond brød internettet i april sidste år) kommer officielt til Sephora.com den 20. december (mærket håber også at gøre sit foray til Sephoras mursten og mørtel døre kom marts som WWD rapporter). Touted for sin overkommelige pris punkt-intet i linjen er mere end $ 15-og ligetil, ikke-fluff emballage (etiketterne indeholder de vigtigste ingredienser og deres koncentrationer), vil brandets hengivne tilhængere ikke stoppe med at genkøbe produkterne, fordi de arbejde, almindelig og enkel. Og nu er det lettere end nogensinde at få vores hænder på dem.

Mens størstedelen af ​​linjens produkter vil være tilgængelige online, er dette kun begyndelsen for Deciem (The Ordinary's moderselskab) og Sephoras strålende forhold. Vicepræsident for merchandising for Sephora, Priya Venkatesh, fortæller WWD Virksomheden var begejstret for at tilbyde forbrugerne "The Ordinary's vision for funktionel overkommelig skønhed". Så meget som, at som co-administrerende direktør for Deciem, Nicola Kliner, tilføjer, at Sephora også har planer om at lancere Abnomoly, et snart udgivet Deciem-mærke, der gør det uklart, men giver mig alle produkter såsom hyaluronsyre mundskyl , minter, salver og guldmaling.

Du kan også lide: En alvorlig hudpleje, hvor alt er under $ 15

Sammen med Sephora.com-lanceringen åbner Deciem 10 amerikanske stand-alone butikker i de næste seks måneder. Syv af dem er på Manhattan, og Miami, Los Angeles og San Francisco er også på listen.

Uanset om du beskriver dig selv som en hudpleje minimalistisk eller fuldblæst aficionado, er dette mærke til dig. "Det handler ikke om prispoint," siger Kliner. "Det handler om god kvalitet, det handler om at være gennemsigtig, det handler om at være ærlig." Et skud på noget i denne line-en vil kun sætte dig tilbage et par dollars - er alt det kræver for at gøre dig til en troende også - og gøre beskydning ud hundreder af dollars for serum en masse hårdere (tro mig).