Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2019

Læger siger "Micro-Botox" er en langsigtet løsning til reduktion af Sebum-produktion og store porer

Hvis du har store porer, ved du allerede, at det er et skønhedsproblem, der ikke er så let at afhjælpe. Mange produkter lover resultater, men lever sjældent - i det mindste ikke på lang sigt.

Indtast en løsning, du sandsynligvis aldrig har tænkt på: Neuromodulatorer (som i Botox Cosmetic, Dysport og Xeomin).

Du kan også lide: 3 måder at få glattere hud på

Ifølge Harrison, NY, dermatolog Debbie Palmer en undersøgelse i Journal of Dermatological Science fandt ud af, at brugen af ​​Botox (botulinumtoksin A) i små, overfladiske mængder rent faktisk kunne reducere hudporestørrelse og hudolieproduktion i de behandlede områder.

Sådan virker det: "Micro-Botox injiceres i det overfladiske hud hudlag, i små mængder", siger hun. "Resultatet er strammere, mindre porer og glattere hud. Mine patienter elsker det! De siger, at deres makeup går glattere, de har mindre eftermiddagsglans og venner kommenterer, hvordan de hviler eller forfriskes de ser. "

Et andet plus, Dr. Palmer peger på, er, at patienterne ikke behøver at huske at anvende aktuelle produkter dagligt, og de har ikke nedetid, som kan være forbundet med lasere eller kemiske peeling. "Ulempen er, at behandlingen kun varer omkring tre til fire måneder. Laserbehandlinger har mere varige effekter, men de kræver ofte nedetid. "

Desuden er fordelene undertiden overrasket. "Når man injicerer Botox i FDA-godkendte områder, såsom pande og glabella, siger folk ofte, at deres hud ser jævnere og mindre olieagtig i den tid, som Botox er aktiv," siger Mt. Kisco, NY, dermatologen David E. Bank, MD. "For at injicere strengt for porer, ville det være en off-label brug af neuromodulatoren, og genstanden for injektionerne ville være at injicere højere i huden for at påvirke musklerne, der omgiver porerne. Dette ville forhindre muskel i at indgå kontrakter så stærkt , hvilket reducerer dets evne til at udskille olie og sved. "

Mens New York dermatolog Marnie B. Nussbaum, MD, siger, at det er bevist, at Botox Cosmetic kan reducere talgproduktionen, når den injiceres intradermalt i små mængder, der er spredt over et målrettet område, er der ikke meget at bakke op, at det kan reducere den faktiske porens størrelse.

"Ikke desto mindre, hvis der er nedsat talgproduktion, kan porerne forekomme mindre. Jeg får rutinemæssigt anmodninger om poreminimering, men jeg plejer at anbefale lasere som Fraxel og Clear + Brilliant, udover kemiske peeling, som jeg også mener minimerer udseendet, men ikke den faktiske størrelse. "

Hvis du ikke er helt klar til sortimentet på kontoret, anbefaler Dr. Nussbaum stadig den simple standby af mineral makeup.

"Det er fantastisk til reflekterende lys og derfor minimerer udseendet af porer."