Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2019

Ansigt

Backstage i New York Fashion Week er ikke typisk stedet "forenklet skønhed", men som kendte estetiker Liz Kennedy for nylig delte med E! Nyheder, der er en go-to flytte budgetvenlige flytte de modeller og de fordele, der forbereder dem, sværger i denne sæson. Hemmeligheden: "Brug af en jade ruller forud for [til hudplejemidler] for at reducere hævelse og puffiness.

Læs Mere

En forebyggende dobbeltmastektomi, æggestokkirurgi og en tumultuøs skilsmisse er kun få af de trængsler, Angelina Jolie har måttet erobre de seneste år. Et nyt interview med Vanity Fair har dog desværre afsløret, at Jolie har behandlet endnu en sundhedsmæssig bekymring bag lukkede døre, der lider af en tilstand, der forårsagede den ene side af hendes ansigt at falde.

Læs Mere

Ganske vist er jeg ikke en stor fan af falske øjenvipper. I teorien er konceptet fantastisk og lidt af en no-brainer til et bedre makeup look. I virkeligheden finder jeg dem typisk irriterende og kløende (jeg har nok problemer med at holde i mine kontakter hele dagen) og grænser tegneserieagtigt ud, når jeg prøver at trække dem ud.

Læs Mere

Takket være mange berømtheder, der har lavet fyldigere læber, er den trendy nye standard (kigger på dig Kylie Jenner), den lip-plumping dille går stadig stærk. Men selvom læbeforbedringsprocedurer i det væsentlige nu er et hæfteklammer i de fleste kosmetiske dermatologers kontorer i USA, er der en anden læbe-dille, der har været under radaren - hovedsagelig i Asien - og vil helt chokere dig.

Læs Mere

Bryllupsperioden er over os, og overraskende har folk allerede begyndt at skynde på Pinterest for skønhed og stil inspiration som forberedelse til deres store dag. Mens de sædvanlige mistænkte af "simple updos" og "naturligt hår" altid er store hits på den populære hjemmeside, har der også været en dramatisk stigning i søgninger efter bryllupsdag hudpleje også, men ikke for de produkter, du tror.

Læs Mere

Du ville ikke købe en sko 👠 hvis den ikke passer, hvorfor skulle du købe en lash curler, der ikke passer til din øjenform? 👁 #LashLogic #lashes #tweezerman Et billede indsendt af tweezerman (@tweezerman) den 21. september 2016 kl. 8:39 PDT Fuld hudpleje, der kan blandes og formuleres ud fra dit DNA; scanning enheder, der kan levere den absolutte perfekte makeup skygge til din hud tone; neglelaksproducenter, der skaber din unikke farve fra et foto!

Læs Mere

Kvinder synes at stoppe ved absolut ingenting for at få deres vipper til at se deres absolutte bedste. De sætter på forlængelser, anbringer masser af mascara, lag på vækstserum-du hedder det, de gør det. Og den seneste ting, som kvinder taler om, især online, er øjenvipper laminering, som faktisk lyder meget værre end det virkelig er.

Læs Mere

Det kan være et mirakel i en flaske og den ultimative rynkeviskelæder, men ved du virkelig, hvad der sker, når en enkelt dosis af en hvilken som helst neuromodulator (Botox, Dysport eller Xeomin) injiceres? Neuromodulatorer hæmmer midlertidigt de nerver, der signalerer bestemte muskler til kontrakt. Når disse muskler er svækket, kan de ikke gøre bevægelser, der forårsager linjer og rynker (du kan stadig gøre ansigtsudtryk, men de må ikke være så overdrevne).

Læs Mere

Hun har måske haft et tumult år med kærlighed, men i udseendeafdelingen synes Amber Heard at have intet at bekymre sig om. Ifølge videnskabelig ansigtsmaprogrammering, der er baseret på Phi's "gyldne forhold" (der er blevet anset for at være hemmeligheden med skønhed når det kommer til ansigtsforhold), er Amber næsten perfekt.

Læs Mere

Vi brækkede først for dig XAF5-nyheder tilbage i december sidste år, og afslørede nogle temmelig høje oplysninger om cremen, som måske en dag kan gøre blepharoplasty til noget fra fortiden. XAF5 Salve er en aktuel creme, der bruges under øjnene. Forventes at blive tilgængelig noget tid i 2018, arbejder cremen for at bekæmpe fede lommer under øjnene, hvilket fører til poser og udbulning.

Læs Mere

Vi hører ofte klager fra kvinder om under-øjet puffiness og poser, men der er en anden bekymring, der opskærer mere og mere: under-eye hollows. Oftere end ikke, siger kvinder, der oplever dem, at de føler, at de ser trætte ud, selvom de ikke er det. Ja, aktuelle produkter kan bidrage til en vis grad med udseendet af området (ting som misfarvning og kragefødder), men når volumetab er årsagen til denne mindre end ønskelige udhulede virkning, er øjenfyldstoffer svaret.

Læs Mere

Genetik, genetik, genetik. Disse små ting, du har absolut ingen kontrol over, kan skyldes meget. Og nu siger forskere, at de har fundet en ny genetisk kombinationsboks, der får folk til at se ældre ud end de virkelig er - en nøglefund i hele anti-aging-spillet. Du kan også lide: 5 Nye anti-aging gennembrud Forskere fra Erasmus MC University Medical Center Rotterdam i Holland (sammen med Unilever) hævder at visse sorter af MC1R genet (det er også genet, der er ansvarlig for rødt hår og bleg hud ) kunne også være skylden for at få en person til at se ældre ud end de virkelig er.

Læs Mere

De under øjnene er en del af ansigtet, at uanset hvad du gør, kan du se ud som en walking zombie uanset hvor meget søvn du får. "Når vi er trætte, er der ikke så meget udtryk i ansigtet, hvilket betyder at musklerne omkring øjnene er laks. Jo mere afslappet musklerne er, desto mere er de fede bulger, som vi forholder os til at være trætte ", siger Madison, WI, Facial plastikkirurg Richard Parfitt, MD.

Læs Mere

Crows-feet, linjerne, der strækker sig ud fra hjørnerne af øjnene, kan udvikle sig så tidligt som i 20'erne. Beskyttelse af området fra solen er nøglen til at forhindre dem - jo mindre du skrækker, desto mindre sandsynligt er de at danne. Behandle dem proaktivt med neurotoksiner, da det er umuligt at afstå fra at gøre ansigtsudtryk helt.

Læs Mere

Rhinoplasty-almindeligvis betegnet som en næse job-rækker som en af ​​de mere populære procedurer udført strengt af kosmetiske årsager. "Der er mange grunde til nasal operation. Alt fra trauma til asymmetrier, såvel som humper og bumser, kan være grund nok til at nogen vil ændre deres næse ", siger La Jolla, CA, plastikkirurg Robert Singer, MD.

Læs Mere

Ring mig til en skeptiker, men jeg giver mange sidelæns blik til enhver hudpleje, der kan prale med krav om "arbejde med det samme." Hurtige resultater ... måske. Men de kan du se om få minutter? Det lyder som om nogle store marketingsprog jeg ikke ønsker at tage en chance på. Selvfølgelig kan chancerne være helt værd at tage - især når du er desperat.

Læs Mere

Vitaminer og mineraler har længe været kendt for at hjælpe os med at blive sunde og smukke, men der er et mineral, der er særligt nyttigt i søgen efter levende hud: magnesium. Dette næringsstof spiller en afgørende rolle, der hjælper kroppen med at forblive aktiv og ungdommelig, så meget, at en mangel i denne vitale skønhedsbestanddel kan fremskynde aldringsprocessen.

Læs Mere

Mommy makeovers, facelifts, maven tucks-fleste plastikkirurgi procedurer er spioneringen som en måde for en mere moden publikum at se yngre og skiller sig ud fra deres peer-gruppe. Men det er ikke så meget tilfældet for en helt ny demografisk af patienter, en der er set en astronomisk stigning i kosmetiske procedurer i løbet af de sidste fem år: teenagere.

Læs Mere

Facelifts og necklifts både gendannelse definition til ansigtet, hvilket resulterer i et mere ungdommeligt udseende. Men vil du se mærkbart bedre resultater, hvis begge procedurer udføres sammen? Ifølge West Palm Beach, FL, ansigts plastikkirurg Michael Schwartz, MD, er nogle gange patienter plaget af et område på deres ansigt eller hals og vil bare have det pågældende område adresseret; Der er dog en chance for, at når først den oprindelige bekymring er blevet rettet, kan andre områder se ubalancerede og unaturlige.

Læs Mere