Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2019

Hår

Sexede forårsbølger er et af vores foretrukne udseende til forår og sommer, men temperaturen stiger, og i varmen er flydende låse ikke altid ideelle. Så hvis du har brug for en anden hurtig og let frisure, skal du tage en kue fra Hollywoods varmeste stjerner (Jennifer Lawrence, Olivia Munn, Jennifer Lopez) og prøve en topknot bun.

Læs Mere

Vi elsker et godt platinblond udseende, men der er et aspekt af denne hårfarve, vi simpelthen foragter: hvor hurtigt skyggen mister sin nuance. Uanset om farven er helt sløv eller tråde slår den frygtelige brassy skygge ud, kan det virke næsten umuligt at holde den friske salon kigge i længere tid end et par uger.

Læs Mere

Har du nogensinde lagt mærke til en uptick i håret, der udtyndes i slutningen af ​​efteråret? I så fald kan du ikke forestille dig det. Det viser sig, at der har været en række videnskabelige undersøgelser, der omgiver årsagen til, at vores hår tynder og kaster på bestemte tidspunkter af året. Især er det ifølge evolis hårbiolog Dr. Dominic Burg en 2009-undersøgelse fra Zürichs universitetshospital, hvor man fandt, at et sæsonbetonet skur faktisk sker i sensommeren og falder til vinter.

Læs Mere

Frederic Aspiras har brugt Lady Gaga's slående blonde tråde i et årti, men hendes evigt udviklende stil holder hans teknikker friske. "Hun har ikke en go-at se på alle; Vi prøver altid nye ting. "Her har hans top tre hacks at holde håret så sundt som muligt. Du kan også lide: The Real Story Bag Kate Moss 'Ikoniske 90s Pink Hair Moment Light Styling Gags stadig skiftende platin hår kræver tung vedligeholdelse, så Aspiras er forsigtig med ikke at overstyle sine allerede delikate tråde.

Læs Mere

Vi er vant til at se Sienna Miller som en kølig tonet blondine, men lige om vinteren har Miller ændret tingene. Miller, der afslørede sit nye udseende, mens de var ude i New York, gik ud med sin blondine frisør, der kiggede meget mørkere - næsten som en brunette. Du kan også lide: Sienna Miller Bare bragt tilbage Denne ikoniske 90'ers hårfjerning Astrid Stawiarz / Stringer / Getty Images Karamellens farve overfører sømløs nuance til den kommende koldere sæson og blander nemt hendes højdepunkter i hele midterlængden for at forhindre behovet for konstante touch ups.

Læs Mere

Succesfuldt at farve dit hår derhjemme er ikke let at fejre. Ikke bare skal du vælge den rigtige farve til en smigrende finish, men selve processen kan være let at skrue op. Heldigvis er der en hjemmehjælp, der endelig gør hele situationen meget enklere: eSalon. Mens en af ​​de hårdeste dele af hjemmet hårfarvning er at finde den perfekte nuance, er gættet helt elimineret, når du bruger eSalon.

Læs Mere

Julia Roberts er et af de mest anerkendte røde hoveder på 90'erne, og nu har skuespilleren vendt tilbage til sine rødder - slags. Du kan også lide: Kristen Bells Makeup-Free Selfie viser, hvor naturligt strålende hun er 38 Den 51-årige stjerne gik ud på torsdag til Jimmy Kimmel Live med hendes blonde hår, der sportede en lille smule rosenguld.

Læs Mere

Det er en historie lige så gammel som tiden: Du træder ind i salonen med et øjebliksbillede af J. Lo's tresses og udgang med det modsatte af hendes teksturerede bamser. Der er en god grund til, at dit nye look ikke altid matcher Pinterest-billedet, du har lykkeligt fastgjort til dit hårspiratbræt (og det er ikke, at du ikke har fejstylist Chris Appleton på din beck og call).

Læs Mere

Et populært hudplejemiddel, som er beregnet til at målrette eksem, blev blot fundet at have en usædvanlig bivirkning: hårvækst. Ifølge en artikel om Newsweek blev den FDA-godkendte drug dupilumab givet til en 13-årig alopeci-patient, der behandlede hendes eksem. Patienten, der ikke havde vokset hår på hovedbunden siden hun var to, voksede pludselig en betydelig mængde hår på hovedet efter løbende brug af stoffet, en undersøgelse i journal JAMA Dermatology rapporter.

Læs Mere

De koldere årstider er vores favorit: græskar krydderier og strik parker, kakao og carols. Vores hår ser imidlertid ikke ud til at være det samme efterårsfed som vi gør, og i sidste ende slår det ud med ekstrem dehydrering. Til skadeafgivelse vendte vi os til vores mandlige mand Ted Gibson. Rachel Brosnahan er gået til god grund, Gibson har set hår i enhver tilstand og arbejder regelmæssigt med celeb clientele for at mildne rodet og lemlæstede tresses.

Læs Mere

Det er billedet, der har lanceret en million Tumblr konti: en lysende Kate Moss med glødende rosa hår, gemt under afdækningerne af sin egen seng. Ugen før, for Donatella Versaces samling fra foråret 99, havde farvestyret Laurie Foley omdannet Moss hår til at passe til "rose dust pink" af Versaces tilbehør.

Læs Mere

Hilary Duff har spillet fantastiske, tilbagelagte bølger siden hendes Lizzie McGuire-dage. Mens vi altid har beundret det fra fjernt, har vi aldrig kendt præcis, hvordan stjernen opnår denne uoprettede perfektion. Det er indtil nu. Skuespillerinden for nylig delte, at Unite Second Day Finishing Cream ($ 25) er nøgleproduktet.

Læs Mere

At adskille fakta fra fiktion er svært, især når det kommer til hår. Med så mange myter, der flyder rundt om hårplejebranchen, er det utroligt svært at skelne falske nyheder fra den egentlige sandhed. Så vi tappede nogle af verdens mest eftertragtede berømthedspartnere til at forkaste de mest almindelige hårmyter i branchen.

Læs Mere

For folk der har kort tid, har svært ved at stylere eget hår, eller er simpelthen dovne, har vi nogle alvorligt gode nyheder for dig. Det ser ud til, at en af ​​de største trendende frisurer af året også er et af de letteste at genskabe. Ifølge Pinterests 2018 Beauty Report sparer "no-bump lazy-girl buns" en imponerende 2,198 procent i forhold til 2017, rapporter PopSugar.

Læs Mere

Jennifer Aniston's hår har været genstand for diskussion og misundelse i årtier nu. Hun har haft en række ikoniske stilarter fra "The Rachel" skåret til hendes underskrift beskidte blond farve. Nu, i hendes seneste skud til InStyle, fik vi se hende med løse bølger. Denne fantastiske, rodet stil kan se dyr og high-end, men Antisons langvarige frisør, Chris McMillian, afslørede at han brugte et produkt på $ 2 til at definere bølgerne.

Læs Mere

Strandbølger-aka sommerens nummer-en hår stil-vil altid være trend. Fordi det er sådan et simpelt udseende, kan berømtheder bære det, om de er på det røde løber eller løber ærinder, hvilket gør dette udseende til et af de mest alsidige i virksomheden. Men mens strandbølger altid vil være i vores arsenal af go-to styles, er der et nyt, helt uventet udseende, der pludselig trender til sommeren.

Læs Mere