Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2019

Hudpleje

Fra hurtigoprettede tips til daglige frustrationer har Kim Kardashian West altid været ærlig om hendes kamp med psoriasis. Du kan også lide: Denne nye, FDA-godkendte hudplejemiddel kunne hjælpe over 7,5 millioner mennesker på Twitter i weekenden, hun åbnede om det igen og indrømmede at hun ikke har gjort nogen fremskridt med sygdommen.

Læs Mere

Smarte linjer omkring vores øjne repræsenterer alt det sjove, "grine" til vi græder "øjeblikke vi har haft gennem årene, men når de er sammen med crepey hud og mørke cirkler, kan de få os til at se trist eller træt, når det ikke er faktisk hvordan vi føler. Bestil på disse tre nye lanceringer for at forblive lyse øjne hele året rundt.

Læs Mere

Overgangsalderen: den tid der markerer slutningen af ​​en kvindes menstruationscyklus og ordet så mange af os ikke ønsker at høre. Varmt blink, tyndt, tørt hud, følelsesmæssige højder og lows - Symptomerne varierer meget fra person til person, men desværre er der for øjeblikket ingen måde at forebygge overgangsalder. Derfor eksperimenterer mange kvinder med behandlinger som hormonbehandling (HRT) for at finde nogle lettelse.

Læs Mere

Ikke alene gav det nye år ændringer til Sephoras belønningsprogram, det medførte også en masse rabatter til Ulta. Mega-forhandleren driver for øjeblikket en Love Your Skin-begivenhed indtil 26. januar, og vi kunne ikke være mere spændte. Du kan også lide: 10 Cool ting du aldrig vidste om Ulta Sådan fungerer det: Kunder kan få 50 procent af nogle af de mest eftertragtede mærker, som Ulta tilbyder (vi taler Bliss, Lancôme, boscia og meget mere!

Læs Mere

Australian-based chemistry PhD Michelle Wong lancerede sin skønhedsblog Lab Muffin (@labmuffingbeautyscience) for seks år siden med en hovedmission: at give bedre forklaringer på videnskaben bag skønhedsprodukter. Hendes dybdykkommentarer af alle ting pH er blevet hudpleje på Reddit - her besvarer hun vores mest brændende spørgsmål.

Læs Mere

Lad os bare komme til punkt: Der er en ny solcreme i byen, og det er værd at hype. Pisket, hydraterende og fyldt med beskyttende SPF 40, er det her for at tage plads til din favorit hydrator, solcreme og forureningsskærm. Hvis du vil vide mere: Du har set deres smarte emballage overalt Instagram-mærket er elsket af berømtheder og dermatologer - men SPF-genierne er over på Supergoop!

Læs Mere

Der er ikke noget mere forfriskende end at se smukke berømtheder gå helt makeup-free. Den seneste til at dele en helt bare-faced selfie er Victoria's Secret Angel, Taylor Hill. Ikke alene skinner hendes naturlige skønhed igennem i den veloplyste selfie, men modellen viser også ansigtspimples, der typisk forbliver usynlige på berømte ansigter.

Læs Mere

Tænk ansigtsbehandling er begrænset kun til ansigtet? Gæt igen. Vi ser en stor tendens i ansigtsbehandlinger udført på andre dele af kroppen. De trin, der anvendes i kroppens ansigtsbehandlinger er som regel de samme: damp, massage, peeling og derefter en maske. Læs videre på fem områder ud over dit ansigt, der kan drage nytte af den engang ansigt-kun behandling.

Læs Mere

Som virksomheder lukker året rundt, er det den perfekte tid til at se tilbage på de bedst sælgende produkter. Ja, CVS udgav en liste over sine mest solgte skønhedskøb. Nogle af de bedste af de bedste er en del af sin hudpleje kategori. Fra masker til makeup removers, se hvad de 10 mest solgte hudplejeprodukter er sammen med nogle kropsforetrukne.

Læs Mere

Bare i tide for at afslutte året kommer nogle spændende æstetikfokuserede nyheder fra gårdagens WWD: Det første silkebaserede bionedbrydelige fyldstof kan være på vej. Som Massachusetts-baserede Silk Medical Aesthetics Inc., en division af Silk Inc., fortalte WWD, har de udviklet "en biokompatibel flydende silketeknologi, der er den første helt naturlige biomaterialeplatform til injektion i huden.

Læs Mere

Lad os bare komme til det punkt: Dette lette, stærkt potente C-serum virker til at gøre huden lysere og minimere rynkerne. Hvis du vil vide mere: Det er ingen hemmelighed, at vitamin C-baserede produkter er krafthuse inden for hudplejeindustrien, men der er en stor ulempe for dem: pris. Nogle af vores foretrukne vitamin C produkter er op til $ 100, og hvis du er på et budget, er det simpelthen for meget at betale.

Læs Mere

Denne artikel blev først udgivet i Fall-Winter 2018-udgaven af ​​NewBeauty, tilgængelig på aviskiosker indtil 15. januar 2019. En ekspert i at finde alles næste skønhedsbesættelse, grundlægger af SHEN Beauty og Head of Beauty and Wellness for Free People, Jessica Richards ved noget eller to om, hvad der er elegant og effektivt.

Læs Mere

Lad os bare komme til punktet: Weleda's Skin Food Lip Butter blødgør læber, uanset hvor chapped, cracked eller tør de er. Hvis du vil lære mere: Mærket har eksisteret i næsten et århundrede, men det er netop for nylig, at det er løst vores mest presserende vinterhudsproblem: sprukne læber. Weleda's Skin Food - en kult-klassiker for dem, der søger en naturlig endnu luksuriøs creme - har netop udvidet sin linje for at skabe Skin Food Experience, især lanceringen af ​​Skin Food Lip Butter ($ 7).

Læs Mere

I det meste af USA er det ikke så langsomt at komme tættere på helligdage og længere væk fra en kalender fyldt med weekender brugt ved poolen. For mange dermatologer er det også den perfekte tid på året at behandle solskader. "Når farbrunet falder, er det de måneder, patienterne kan mærke til nye eller mere oplagte solpletter fra en hård sommersol", siger Greenwich, CT dermatolog Kim Nichols, MD, der understreger, at solskader er forebygges, og det er en stor !

Læs Mere

Lad os bare komme til det punkt: Dette bekvemme sæt med seks arkmasker indeholder seks forskellige formler til at løse en række forskellige hudproblemer. Hvis du vil vide mere: Når det kommer til at behandle din hud til lidt ekstra TLC, virker der ikke noget lige så godt som en arkmaske. Hurtig og nem at bruge (for ikke at nævne altid en god mulighed for et Insta 'billede), er de den perfekte hudpleje.

Læs Mere

Hun kan være dronningen af ​​ubesværet chic, men Charlize Theron siger, at opretholdelsen af ​​sit smukke udseende er en daglig virksomhed, og som man ville forvente, er det ikke billigt. Den berygtede jordiske stjerne åbnet op til Harpers Bazaar om de nøjagtige produkter, hun bruger i sin daglige rutine, og selv om hun siger at anvende sin Dior duft er et "skive af luksus", de andre produkter i hendes skønhed arsenalet er lige så posh.

Læs Mere

I verden af ​​hudpleje er fugt grundlaget for alle ting lysere og yngre. Så når et nyt hydratiserende kraftværk rammer scenen, er det værd at notere. Den seneste ingrediens genererer buzz? Sne svampe, en naturligt forekommende ingrediens, der siges at holde næsten 500 gange sit vand, kvæle frie radikaler-skade og bølge kollagen produktion.

Læs Mere